Smiley și Gina Pistol, „escapadă“ în străinătate chiar înainte de nuntă VIDEO FOTO

Smiley și Gina Pistol, „escapadă“ în străinătate chiar înainte de nuntă VIDEO FOTO

Pentru a scăpa de stresul pregătirilor pentru evenimentul major care se apropie cu pași repezi, cei doi și-au luat o mică vacanță.

Smiley și Gina Pistol, mai îndrăgostiți ca niciodată FOTO Instagram

Smiley și Gina Pistol au plecat câteva zile la Londra, așa cum a dezvăluit artistul într-o postare pe pagina sa de Instagram. Scurta vacanță e chiar înainte de marele eveniment din viața lor, care va avea loc pe 27 mai. Smiley și Gina Pistol au plecat singuri, fără fiica lor Josephine, în vârstă de doi ani.

Smiley va îmbina relaxarea cu munca, deoarece va ajunge și la studioul său, din Londra (ROMDROPS, extensia internaționala a companiei lui Smiley, cu studioul la Londra).

Smiley și Gina Pistol au anunțat recent că se vor căsători , printr-un video pe YouTube. Cei doi au stat din nou pe „banca mărturisirilor“, unde în urmă cu doi ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți. De data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție.

Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi“, a spus Smiley.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de șase ani, iar cu doi ani în urmă au devenit părinții unei fetițe, Josephine.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale