Șobolanul a fugit și a lăsat-o în loc la șefia Camerei pe soția prietenului și consultantului său, omul de casă al lui SOV și al Elenei Udrea!

Șobolanul a fugit și a lăsat-o în loc la șefia Camerei pe soția prietenului și consultantului său, omul de casă al lui SOV și al Elenei Udrea!

Șobolanul a fugit și a lăsat-o în loc la șefia Camerei pe soția prietenului și consultantului său, omul de casă al lui SOV și al Elenei Udrea! Pe deputata Carmen Mihălcescu, fostă Moldovan, fostă amantă a lui Kelemen Hunor. Iar ea, ce să vezi, tocmai a respins cererea deputaților PNL, USR și PMP de a se convoca o sesiune extraordinară la Camera Deputaților, pe tema protestului din 10 august. Cu Șobolanul în concediu pentru o zi, înlocuitoarea sa, Carmen Mihălcescu, a susținut că solicitarea opoziției „nu întrunește prevederile legale”, invocând probleme inclusiv la semnături.

„Această sesiune nu poate fi convocată. Am solicitat colegilor de la PNL, USR și PMP să-și retragă această solicitare și să o pună în acord cu prevederile legale”, a declarat Carmen Mihălcescu.

Cine sunt Carmen și Horia Mihălcescu

Horia Mihălcescu

Horia Mihălcescu, prieten și consultant personal al lui Dragnea, omul de casă al lui SOV și al Elenei Udrea! Horia Mihălcescu este acum principalul om de comunicare cu media al PSD și, mai ales, al lui Dragnea personal. În 2012 a candidat în Ilfov, pentru USL, din partea PSD, pentru un loc de deputat.

Mihalcescu: Elena Udrea, o prietena mai veche de-a mea

In noiembrie 2005, Elena Udrea a acordat doua interviuri, pentru Jurnalul National si Antena 3, care au acutizat conflictul mocnit dintre PD si PNL, accelerand destramarea Aliantei DA, si au determinat pozitionarea Elenei Udrea ca actor de prim-rang pe scena politica romaneasca. Interviurile au avut si rolul de a ameliora imaginea Elenei Udrea, puternic sifonata dupa gafa cu "presedintele Norvegiei". Potrivit HotNews, interviul Elenei Udrea a fost pregatit de firma Red Apple Communication International SRL, al carei director general era Horia Mihalcescu.

"Eu o cunosc pe doamna Udrea, m-am intalnit cu dumneai de trei ori in ultima saptamana. De fapt, am facut o barfa, ca intre fete. Eu ma intalnesc cu o gramada de oameni cu care barfesc, mai vorbesc una, alta. (...) E o prietena mai veche de-a mea, o cunosc de ani buni. Eu am incercat sa-i sugerez doamnei Udrea, cand a venit la Cotroceni, sa fie consiliata, dar dumneaei a spus ca se mai gandeste", relata Mihalcescu. El nu a confirmat implicarea sa in mesajele lansate de Udrea, spunand ca s-a ocupat doar de partea vestimentara.

"Elena Udrea mi-a cerut parerea cum sa se imbrace, doar atat!", declara Mihalcescu.

Mihalcescu, om de baza al lui Vintu

Implicarea lui Mihalcescu in consilierea Elenei Udrea a atras atentia asupra afacerilor sale, in centrul carora trona Sorin Ovidiu Vintu. De altfel, Mihalcescu a fost purtator de cuvant al Petromservice, firma infiintata de Liviu Luca si consiliata "financiar" de Sorin Ovidiu Vintu. Compania prin intermediul careia i-a acordat consultanta Elenei Udrea, Red Apple Communication International SRL, era detinuta, in proportie de 50%, de Comac Ltd, un offshore controlat de Sorin Ovidiu Vintu. Restul actiunilor se imparteau in mod egal intre Horia Mihalcescu si Ioana-Elena Varsta.

La inceputul lunii mai 2011, DNA a dispus trimiterea in judecata a fostului ministru al Tineretului si Sporturilor, Monica Iacob-Ridzi, alaturi de alti 11 inculpati, in legatura cu fapte de coruptie. Printre acestia se numara si fostul consilier al ministrului, in perioada aprilie-mai 2009, Ioana-Elena Varsta.

Inculpatii sunt acuzati ca au atribuit din bugetul ministerului, fara licitatie, 600.000 de euro pentru organizarea festivitatilor Zilei Tineretului, care au avut loc pe 2 mai 2009 la Costinesti.

Monica Iacob-Ridzi, trimisa in judecata

Discutiile cu firmele care au incasat banii au fost initiate si derulate de Ioana Varsta, unele avand loc chiar la sediul Red Apple Communication. In referatul trimis Parlamentului, prin care se solicita ridicarea imunitatii parlamentare a deputatului PDL Monica Iacob-Ridzi, procurorii DNA sustineau ca fostul ministru ar fi cunoscut pe deplin neregulile pe care le-ar fi facut consiliera sa, Ioana Varsta. Evenimentul Zilei a sustinut ca Ioana Varsta nu este doar asociata lui Mihalcescu in Red Apple Communication, ci si sotia sa, aspect infirmat ulterior de aceasta.(Sursa: Ziare.com )

Carmen Mihălcescu, fostă Moldovan

Romaniamama.roLICHEAUA SĂPTĂMÎNII: CARMEN MOLDOVAN, RAPANDULA PSD

Vă era dor de rapandula Carmen Moldovan? Nu-i aşa că e mai urîtă ca un şobolan fiert? Am dat o raită prin trecutu-i mare şi sosim cu noutăţi. Vă vine să credeţi sau nu, strîmba are la activul socio-politico-economic o sumedenie de ibovnici. Buzoienii sînt familiarizaţi cu lipelile notorii ale prostituatei în haine de deputat. S-a întins cu toţi. Nu i-au scăpat nici asfaltangiul Laurenţiu Dobrică, nici viceprimarul Marcel Ciolacu. Pe cînd da iama in populaţie, nasoala a mai ochit, între două „acţiuni“, un fante, fals revolutionar, consilier ţepar, exmatriculat în studenţie deoarece fusese prins la furat de prin cămine: Gabriel Mihalaşcu. Toate aceste aventuri sordide şi scîrboase i-au asigurat ascensiunea către vîrful politicii, demult ţintit de panaramă, exclusiv spre „binele şi bunăstarea Patriei”. Se laudă cu studii înalte, cu laburişti englezi. I-a tăvălit secătura şi pe ăia... N-a văzut Albionul tîrfă mai hidoasă şi mai ieftină! Şi aşa, dînd, perseverent, cu sexul (incert) în tot felul de fazani, de la cei mai mărunţi la cei situaţi în puncte-cheie, stricata a ajuns unde şi-a propus: a fost destul un moment de inconştienţă sau de comă alcoolică, şi şeful pesediştilor din vremea alegerilor parlamentare precedente, Mircea Geoană, i-a impus candidatura într-un colegiu eligibil buzoian, pentru al doilea mandat. Imaginaţi-vă ce a fost de ea cînd s-a văzut în Parlament, printre atîţia nădragi! Nu ştia de care să se agaţe mai întîi. Se simţea ca găina în grămadă. Trecuse la alt nivel. Şi, de ani buni, madama Carmen încearcă pe la demnitari de toate culorile. Ce dacă majoritatea colegilor manifestă repulsie la vederea pociturii? Momîia musteşte de tupeu dezarmant şi merge înainte. Zburdă acum pe la UDMR. A nimerit un teren slab în căpetenia bozgorilor, Kelemen Hunor, gagiul oficial al sacului de oase. Păi unde îi sînt simţul estetic, sensibilitatea, bunul gust, obligatorii la un ministru al Culturii? Chiar aşa de în urmă a ramas bozgorul cu schimbarea dioptriilor? Nu-i mai funcţionează nici pipăitul? Să-i mai spunem noi ceva; ceva despre care ştie tot satul: ţiitoarea lui, Carmen Moldovan, personaj ideal pentru filme de groază, se coţăie şi cu Valeriu Zgonea! Aşadar, un crac (băţ) la Hunor, celălalt la Valeriu, iar la mijloc, doi papagali se rînduiesc la scorbura cu păduchi laţi! Atenţie, fraierilor! Vă paşte un sifilis de toată frumuseţea! Nu de alta, dar se aprope alegerile şi paraşuta hoaţă vă scoate din circuit!




Horia Mihălcescu


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...