ȘOC la audierile pentru procurorul-șef european! Candidatul german: „E o onoare că sunt pe aceeași listă cu Kovesi, am toată admirația pentru curajul ei”

ȘOC la audierile pentru procurorul-șef european! Candidatul german: „E o onoare că sunt pe aceeași listă cu Kovesi, am toată admirația pentru curajul ei”

ȘOC la audierile pentru procurorul-șef european! Candidatul german: „E o onoare că sunt pe aceeași listă cu Kovesi, am toată admirația pentru curajul ei”.

Cuvântul de final al lui Andreas Ritter: „E o onoare că sunt pe aceeași listă cu Kovesi, am toată admirația pentru curajul ei”.

Candidatul german pentru procurorul-șef european Andreas Ritter a fost primul audiat în fața comisiei LIBE a Parlamentului European.

„Cu privire la anchetele alesilor politici, presiunea politica, am avut cazuri in care au fost ridicati alesi politici dar nu, nu am suferit din cauza presiunii, nu ca in alte parti. Cu privire la situatia din alte state, e o situatie care o afecteaza in principal pe contracandidata mea. E o onoare ca apartin acestui cerc de candidati si ca sunt pe aceeasi lista cu dna Kovesi, am toata admiratia pt dna Kovesi, pt implicarea ei si ma simt de-a dreptul onorat sa fiu alaturi de cei doi candidati", a declarat Andreas Ritter.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului și contractului de energie electrică

2 DOCUMENT / Ce trebuie să faci ca să închei un nou contract pentru energia electrică? ANRE arată pașii de urmat d…

3 SURSE Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, cercetat disciplinar după ce a fost prins petrecând cu peste …

4 FOTO Imaginea care demontează apărarea lui Gavriș / Ministrul de Interne reacționează

5 Membru marcant al Mafiei, ucis cu sânge rece de un lucrător român. La audieri a spus că a fost nevoit să-și ap…