ȘOC la audierile pentru procurorul-șef european! Candidatul german: „E o onoare că sunt pe aceeași listă cu Kovesi, am toată admirația pentru curajul ei”

ȘOC la audierile pentru procurorul-șef european! Candidatul german: „E o onoare că sunt pe aceeași listă cu Kovesi, am toată admirația pentru curajul ei”

ȘOC la audierile pentru procurorul-șef european! Candidatul german: „E o onoare că sunt pe aceeași listă cu Kovesi, am toată admirația pentru curajul ei”.

Cuvântul de final al lui Andreas Ritter: „E o onoare că sunt pe aceeași listă cu Kovesi, am toată admirația pentru curajul ei”.

Candidatul german pentru procurorul-șef european Andreas Ritter a fost primul audiat în fața comisiei LIBE a Parlamentului European.

„Cu privire la anchetele alesilor politici, presiunea politica, am avut cazuri in care au fost ridicati alesi politici dar nu, nu am suferit din cauza presiunii, nu ca in alte parti. Cu privire la situatia din alte state, e o situatie care o afecteaza in principal pe contracandidata mea. E o onoare ca apartin acestui cerc de candidati si ca sunt pe aceeasi lista cu dna Kovesi, am toata admiratia pt dna Kovesi, pt implicarea ei si ma simt de-a dreptul onorat sa fiu alaturi de cei doi candidati", a declarat Andreas Ritter.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…