ȘOC la Digi24! Postul ar putea părăsi nișa de știri și s-ar putea transforma într-o televiziune generalistă!

ȘOC la Digi24! Postul ar putea părăsi nișa de știri și s-ar putea transforma într-o televiziune generalistă!

ȘOC la Digi24! Postul ar putea părăsi nișa de știri și s-ar putea transforma într-o televiziune generalistă! Posturi de știri Digi 24, care trece prin schimbări importante la nivel de resurse umane în aceste zile, ar urma să facă modificări majore și la nivelul conținutului televiziunii, urmând să aibă un profil mai apropiat de o televiziune generalistă, scrie Paginademedia.ro , care citează surse.

În ultima perioadă, Digi 24 a încercat și alte tipuri de programe, în afara celor de știri. De exemplu, sâmbătă seară, postul are în grilă filme românești, la emisiunea CinemaTePeca, cu Cristian Tudor Popescu.

În prezent, grupul Digi nu are o televiziune generalistă, însă deține o serie de canale de nișă: DigiSport (pentru care are o serie de drepturi TV pentru competiții sportive), Film Now (post de filme), Digi Life, Digi World și Digi Animal World (de documentare).

Ce spun oficialii Digi 24? Va fi orientat postul mai mult către o stație generalistă? Nu spun nici "Da", nici "Nu".

În răspunsul trimis solicitării Paginademedia.ro, reprezentanții postului vorbesc doar de structura actuală a stației, "structură de programe axate, majoritar, pe informații de actualitate și emisiuni educative și culturale."

În răspunsul trimis solicitării Paginademedia.ro , reprezentanții postului vorbesc doar de structura actuală a stației, „structură de programe axate, majoritar, pe informații de actualitate și emisiuni educative și culturale.”

În urmă cu o săptămână, Robert Găinescu, adus din Pro TV pe poziția de director al Digi 24, a fost trecut pe o altă poziție. La sfârșitul săptămânii, au fost desființate stațiile locale Digi 24. Totodată, cea mai mare parte a contractelor pe perioadă determinată nu au mai fost prelungite.

Tudor Mușat, unul dintre principalii prezentatori ai Digi 24, a întrerupt colaborarea cu postul de televiziune, după o decizie a managementului stației. Alți reporteri, dar și editori și producători, urmează să plece.

În această săptămână, se lucrează și la modificări în grila de programe, din care ar putea ieși anumite emisiuni (este luată în calcul, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, renunțarea la programul de investigații România Furată).


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro