ŞOCANT! Dorinel Munteanu a fost bătut de un jucător? Ce spune Pulhac

ŞOCANT! Dorinel Munteanu a fost bătut de un jucător? Ce spune Pulhac

Dorinel Munteanu ar fi intrat într-un conflict cu unul dintre jucătorii săi

Duminică, 10 august, după meciul pierdut în deplasare cu liderul Inter Baku, scor 0-4, un jucător de la Qabala i-ar fi dat un pumn tehnicianului român!

Fundașul stânga Cristi Pulhac și-a reziliat contractul cu Qabala, iar acum două zile s-a întors în țară. Refuză să vorbească despre motivele rupturii, dar a auzit câte ceva. ”Am auzit că a fost ceva despre scandal, dar prea multe nu știu. Ce mi-a trecut pe la urechi a fost că s-ar fi certat doi stranieri. Nu am văzut însă nimic, fiindcă eram la Baku, preocupat să-mi reziliez contractul, nu eram în vestiar!”, a declarat fostul dinamovist.

Sursa: Sportnews.ro

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...