ŞOCANT! Iată ce poţi să păţeşti dacă vrei să MĂNÂNCI un şarpe

ŞOCANT! Iată ce poţi să păţeşti dacă vrei să MĂNÂNCI un şarpe

Bucătar din China, omorât de o cobră

Incidentul neobişnuit s-a întâmplat în provincia Foshan, Guangdong, din sudul Chinei, unde bucătarul pregătea o delicatesă rară, din carne de cobră, scrie ziare.com .

La 20 de minute după ce şarpele a fost decapitat, bucătarul a vrut să arunce la gunoi capul acestuia. Ce a urmat a şocat multă lume. Bucătarul a fost muşcat de reptila care nu murise încă.

Poliţia locală spune că bucătarul a murit la spital, înainte de a-i putea fi administrat antidotul.

"Este un caz extrem de neobişnuit, dar se pare că a fost un accident. El însuşi a pregătit şarpele, dar a avut ghinion. Nu s-a putut face nimic pentru a-l salva. Doar antiveninul ar fi putut ajuta, dar nu i-a fost administrat în timp util. A fost un accident tragic.", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale.

Yang Hong-chang, un expert care a petrecut 40 de ani studiind cobrele, a declarat reporterilor că toate reptilele pot funcţiona timp de până la o oră după ce au pierdut părţi ale corpului sau chiar întregul corp."

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”