Sociolog rus: „Aveau nevoie de o tânără femeie drăguță”

Sociolog rus: „Aveau nevoie de o tânără femeie drăguță”

Propagandista Daria Dughina a fost ucisă pentru a deveni un „martir” pentru o sectă fascistă care câștiga putere în Rusia, crede sociologul rus Igor Eidman.

Ucraina nu are nimic de-a face cu lichidarea propagandistei ruse Daria Dughina: a fost înlăturată de proprii ei compatrioți pentru a o face „martir”. Această opinie a fost exprimată de unul din liderii opoziției ruse, Igor Eidman, pe Facebook.

El a atras atenția asupra cuvintelor importante pe care tatăl ei, ideologul „lumii ruse”, Alexander Dugin, le-a spus la slujba de pomenire pentru Dughina.

Acesta a declarat că fiica „și-a pus viața pe altarul victoriei”.

Un alt fan înfocat al „lumii ruse” Zakhar Prilepin a numit moartea propagandistei un „sacrificiu”. Eidman consideră aceste cuvinte sunt o „mărturisire”.

„Secta totalitară de stat a învingătorilor avea nevoie de un martir, un sfânt, un obiect de cult, al cărui martiriu să unească turma și să o aprindă de ură față de dușmanii sectei... Alegerea unei victime sacre a fost ușoară, uciderea vreunui general, ministru sau oligarh nu ar fi provocat nicio simpatie publică. Avea nevoie de o tânără drăguță, un fascist convins, Horst Wessel în fustă ", a spus opozantul.

El crede că operațiunea de eliminare a Dughinei a fost efectuată de FSB.

Eidman a subliniat că Dughin și-a sacrificat fiica de dragul victoriei asupra civilizației și progresului, pe care nu le va obține niciodată.

Dughina, în vârstă de 30 de ani, a murit în seara zilei de 20 august. A fost aruncată în aer cu propria mașină în suburbiile Moscovei. Propaganda de la Kremlin a început imediat să disperseze versiunea „mâinii ucrainene”, cerând lovituri zdrobitoare asupra Kievului.

O zi mai târziu, serviciile speciale ale Federației Ruse a numit ”vinovatu”l - o anume „ucraineană” pe nume Vovk, presupus din Regimentul „Azov”. Putin, a reacționat personal la moartea Dughinei, acordându-i ”Ordinul Curajului” postum.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...