Sociologul Bruno Ștefan: PSD a intrat în anul morții, e un cadavru în putrefacție de care fug toți! Primarii fac coadă la alte partide

Sociologul Bruno Ștefan: PSD a intrat în anul morții, e un cadavru în putrefacție de care fug toți! Primarii fac coadă la alte partide

Sociologul Bruno Ștefan, președintele Biroului de Cercetări Sociale, spune că PSD „a intrat în anul morții lui”. Potrivit lui Bruno Ștefan, mai mulți primari social-democrați negociază în această perioadă trecerea la PNL sau la alte partide, după ce PSD a scăzut în intenția de vot. Vă reamintim, Bruno Ștefan a fost primul sociolog care a anunțat, înainte de europarlamentarele de anul trecut, căderea dramatică a intenției de vot pentru PSD.

„Primari PSD, care au scoruri de 60-70% , fac coadă la PNL sau la alte partide să fie primiți acolo”, a declarat sociologul pentru un site de știri.

„PSD a intrat în anul morții lui. Eu sunt convins că PSD-ului i se apropie sfârșitul. Greșelile făcute în anii trecuți, culminând cu intrarea Vioricăi Dăncilă nu doar la guvernare, ci și la președinție, a dus partidul în această situație. E ca un cancer aflat în metastază.

Un cadavru în putrefacție de care fug toți. Primari PSD, care au scoruri de 60-70% , fac coadă la PNL sau la alte partide să fie primiți acolo. Primarii câștigă și independenți, dar partidul ăsta e ceva de care ei au început să se debaraseze. Percepția este că PSD este o barcă care a început să ia apă și nu reușește să vină cineva care să o acopere. Societatea s-a umplut de ură împotriva PSD. Un sondaj făcut în luna octombrie anul trecut de mine îmi arăta că 54% dintre oamenii doresc scoaterea PSD înafara legii. A devenit izolat până când ura aceea s-a întors împotriva lor (…).

Toate sondajele arată PNL peste 40%. PSD e sub 20% și se tot duce în jos, iar primarii lor nu vor mai servi comunitatea, pentru că marea majoritate nu au angajat experți în atragerea fondurilor europene. Majoritatea primarilor au rămas dependenți de banii de la Guvern. Vor mai primi primarii PSD-iști bani de la guvernul liberal? Categoric nu. Și atunci ei se gândesc să plece din PSD ”, a declarat sociologul Bruno Ștefan.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

2 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

3 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei

4 De citit! / Șeful „Grupului Mozart”: „Puțini din armata SUA au experimentat intensitatea cu care luptă ucrainenii”

5 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!