ȘOCUL nopții! Valeriu Steriu și alți patru parlamentari PMP au semnat adeziuni la PSD! Băsescu s-a transformat într-un argat al lui Dragnea!

ȘOCUL nopții! Valeriu Steriu și alți patru parlamentari PMP au semnat adeziuni la PSD! Băsescu s-a transformat într-un argat al lui Dragnea!

Bomba nopții! Valeriu Steriu și alți patru parlamentari PMP au semnat adeziuni la PSD! Băsescu nu mai are partid! Dar face un joc murdar pentru a-l ține pe Dragnea la putere, ca să-și salveze bomba cu ceas de pușcărie!

Valeriu Steriu va face anunțul după ce se va întoarce Dragnea din Elveția. De fapt, anunțul a fost făcut chiar de Firea, în această seară, dar fără a da nume. „Din informațiile pe care le dețin, mai mulți parlamentari ai mai multor fomațiuni au semnat adeziuni în fața președintelui Liviu Dragnea. Eu știu că vin 7 parlamentari, e posibil să fie mai mulți.”, a declarat Firea la RTV.

Conform informațiilor noastre, toți parlamentarii PMP au primit liber de la Băsescu pentru a-și căuta partide.

Ce nu știu nici Băsescu și nici Dragnea este că-și vor lua țeapă! Guvernul Dăncilă va cădea!


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

3 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 Cele trei nume luate în considerare de PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează