ȘOCUL nopții! Valeriu Steriu și alți patru parlamentari PMP au semnat adeziuni la PSD! Băsescu s-a transformat într-un argat al lui Dragnea!

ȘOCUL nopții! Valeriu Steriu și alți patru parlamentari PMP au semnat adeziuni la PSD! Băsescu s-a transformat într-un argat al lui Dragnea!

Bomba nopții! Valeriu Steriu și alți patru parlamentari PMP au semnat adeziuni la PSD! Băsescu nu mai are partid! Dar face un joc murdar pentru a-l ține pe Dragnea la putere, ca să-și salveze bomba cu ceas de pușcărie!

Valeriu Steriu va face anunțul după ce se va întoarce Dragnea din Elveția. De fapt, anunțul a fost făcut chiar de Firea, în această seară, dar fără a da nume. „Din informațiile pe care le dețin, mai mulți parlamentari ai mai multor fomațiuni au semnat adeziuni în fața președintelui Liviu Dragnea. Eu știu că vin 7 parlamentari, e posibil să fie mai mulți.”, a declarat Firea la RTV.

Conform informațiilor noastre, toți parlamentarii PMP au primit liber de la Băsescu pentru a-și căuta partide.

Ce nu știu nici Băsescu și nici Dragnea este că-și vor lua țeapă! Guvernul Dăncilă va cădea!



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...