Șoferi drogați, depistaţi pe Autostrada Soarelui conducând cu viteză excesivă

Șoferi drogați, depistaţi pe Autostrada Soarelui conducând cu viteză excesivă

Doi şoferi au fost depistaţi sâmbătă, pe Autostrada Soarelui, conducând cu viteză excesivă şi sub influenţa drogurilor. Ambii s-au ales cu dosar penal și au fost sancționați contravențional, conform Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Șoferi depistaţi conducând sub influenţa substanţelor psihoactive Foto: IGPR

Astfel, potrivit unui comunicat al IGPR, sâmbătă dimiineața, la ora 09.30, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat în trafic, pe Autostrada A2, un bărbat care conducea cu 181 de km/h. Iar în urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat pozitiv la cannabis.

Pentru abaterile constatate, conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei și i s-a reținut permisul de conducere, pentru 90 de zile.

Tot sâmbătă, a fost depistat un bărbat care conducea pe Autostrada A2, cu 153 de km/h, iar, în urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat pozitiv la opiates.

Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 580 de lei și i s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Potrivit sursei citate, acțiunea polițiștilor continuă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”