Șoferița care a lovit mortal doi copii pe trotuar a mărturisit că a încurcat pedalele

Șoferița care a lovit mortal doi copii pe trotuar a mărturisit că a încurcat pedalele

Femeia care a provocat accidentul din București, în urma căruia două fetițe aflate pe trotuar au murit strivite de mașină, a fost audiată trei ore. Față de ea nu s-a luat nicio măsură preventivă în dosarul în care este cercetată pentru ucidere din culpă.

Șoferița a afirmat că era prima dată când conducea o mașină automată și a apăsat pe accelerație, în loc să frâneze, potrivit surselor G4Media.

Femeia a fost audiată la sediul Brigăzii Rutiere și i-au fost prelevate probe biologice, medicii legiști urmând să stabilească dacă a consumat alcool, transmite Digi 24. .

Femeia de 56 ani este cercetată pentru ucidere din culpă.

Ea a spus că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele.

Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe str.Mențiunii din sectorul 2 al Capitalei, din primele informații, conducătorul autovehicului ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp, iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori, precizează un comunicat de presă al Brigăzii rutiere București.Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

4 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră

5 Acum fix 48 de ani...