Şoferul beat care a intrat cu maşina într-un semafor pe Bulevardul Magheru din Capitală, reţinut de procurori

Şoferul beat care a intrat cu maşina într-un semafor pe Bulevardul Magheru din Capitală, reţinut de procurori

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au dispus reţinerea pentru 24 de ore a şoferului care a refuzat, duminică, să oprească la semnalul poliţiştilor de la Rutieră, după care a intrat cu maşina pe trotuar pe Bulevardul Magheru, unde a lovit violent stâlpul unui semafor.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţa, iar din primele informaţii şoferul consumase droguri şi băuturi alcoolice.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, duminică, în jurul orei 09,00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în intersecţia Bd. Aviatorilor/Piaţa Victoriei, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Bulevardul Aviatorilor.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat şi a continuat deplasarea către Piaţa Romană, încercând să se sustragă.

Poliţiştii au pornit în urmărirea conducătorului autovehiculului, care la intersecţia Bulevardul Gheorghe Magheru cu Strada George Enescu a trecut pe culoarea roşie a semaforului, după care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit violent stâlpul unui semaforul situat pe trotuar.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l în aerul expirat.

Totodată, acesta a fost testat şi cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv.

Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice şi a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile articolului 336 alineatele 1 şi 2 din Codul penal.

El va fi dus miercuri în instanţă cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”