Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

Cetățenii ucraineni din Crimeea, provincie anexată ilegal de Rusia în 2014, le-ar fi livrat soldaților ruși plăcinte care conțineau otravă de șobolani.

Mai mulți soldați care se aflau în spitalul rușilor din Crimeea, acolo unde a fost livrată plăcinta, ar fi mâncat. 8 soldați ar fi murit ulterior, iar 18 sunt la terapie intensivă, potrivit war.obozrevatel.com.

Soldații ruși din Crimeea răniți în războiul din Ucraina sunt tratați în Spitalul Clinic Naval al 1472-lea al Ministerului Apărării al Federației Ruse din Sevastopol.

Și populația din Ucraina a acționat într-un mod similar. În luna aprilie, o bătrână din Harkov i-a servit pe ocupanții ruși cu plăcintă otrăvită.

Nu singurul primul incident de acest fel.

Recent, serviciile de informații ale Kievului au înregistrat cazuri de otrăvire a militarilor ruși cu alimente și alcool.

Potrivit Direcţiei Principale de Informații (GUR) din Ministerul ucrainean al Apărării, locuitorii raionului Izium din regiunea Harkiv i-au „tratat” pe ocupanți cu plăcinte otrăvite, astfel că doi invadatori au murit pe loc, iar alţi 28 sunt la terapie intensivă.

În plus, aproximativ 500 de soldați ruşi au fost otrăviți cu alcool de origine necunoscută.

Potrivit armatei ucrainene, conducerea militară rusă califică aceste cazuri drept pierderi în afara ostilităților.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean