Soldaţii ruşi au ajuns să se împuşte unul pe altul în picioare ca să scape de „Iad”?

Soldaţii ruşi au ajuns să se împuşte unul pe altul în picioare ca să scape de „Iad”?

Armata ucraineană a reuşit să asculte conversaţiile radio ale soldaţilor uşi, intrând pe frecvenţa radio a acestora. Aşa, au aflat calvarul la care sunt supuşi tinerii conduşi de generalii lui Vladimir Putin.

Am intrat în a 4-a săptămână de război, iar armata rusă este demoralizată și se simte învinsă este armata ucraineană. O arată dialogul dintre un militar rus cu mama lui, dialog care a fost interceptat de serviciile secrete din Ucraina.

Soldaţii se împuşcă în picioare

Moralul trupelor invadatoare este la pământ. Un militar întors de pe front la o bază din Rusia a recunoscut că tot acest război este ca un iad. “Am pierdut mulţi oameni… Serios, mulţi. Ne-au trimis drept în iad. Se pare că Unchiul Vovka (Vladimir Putin) vrea să ne omoare pe toţi”

Potrivit Pentagonului, rușii ar fi pierdut până acum 7 mii de soldați.

Un militar rus a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare.

Nu mă vor trimite înapoi. Cei care au refuzat să se înroleze au primit 8 ani de închisoare! Avem deja 120 de oameni care au fost trimiși înapoi la spital cu răni. Până acum avem 120 de oameni răniţi şi 200 de oameni „cargo 200”.

Echipajul nostru nu mai e echipat pentru luptă, adică dacă ne atacă suntem morți. Nu mai avem tancuri, nu a mai rămas nimic. Ucrainenii le-au aruncat in aer cu mortarele. Îţi voi spune un secret.

Vrem să găsim gloanțe ucrainene de calibru 7.62 să ne împușcăm unul pe altul în picior ca sa ne trimită înapoi la spital în Bundennovsk. Sper ca Dumnezeu să ne ţină în viaţă până atunci”, spune soldatul rus mamei sale, preluat de Antena 3.

Președintele rus Vladimir Putin „a dat ordine să se comită crime. Nu este vorba doar de a demilitariza Ucraina sau de a învinge Forțele Armate ale Ucrainei, ci acum orașe ale civililor pașnici sunt distruse”, au mai zis ruşii capturaţi de ucraineni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale