Sorin Cârțu, afară de la Universitatea Craiova! A anunțat că iese de tot din fotbal

Sorin Cârțu, afară de la Universitatea Craiova! A anunțat că iese de tot din fotbal

Sorin Cârțu nu mai este președinte al CS Universitatea Craiova, după cum a anunțat chiar el în cursul zilei de azi. Relațiile dintre el și patronul Mihai Rotaru se răciseră la finalul sezonului abia încheiat.

Sorin Cîrțu a decis să iasă din fotbal. Foto Arhivă Adevărul

„Am decis să ies din fotbal! Principalul motiv sunt cei peste 55 de ani de fotbal pe care îi am. Am trecut prin cariera de fotbalist și antrenor, iar în ultimii patru ani și jumătate prin cea de conducător. Nu am venit cu foi ca să vorbesc, ci vorbesc exact ceea ce simt în momentul ăsta.

Sunt mândru de ce am realizat în domeniul ăsta. Sunt la momentul în care vreau să mulțumesc celor care au fost alături de mine. Mulțumiri, dar și omagii pentru niște colegi dispăruți. Crișan, Ștefănescu, Tilihoi, Balaci... Mi-au dat șansa să joc alături de ei. Au fost cei mai frumoși ai vieții mele, cei din Craiova Maxima. I-am trăit cu intensitate maximă și de care îmi aduc aminte cu plăcere și nostalgie”, a explicat Sorin Cârțu.

Era de 4 ani președinte al clubului oltean

În aprilie 2022, Sorin Cârțu a fost reales în funcția de președinte al celor de la CSU Craiova, poziție pe care o ocupa încă din 2019. Cârțu, care a fost singurul candidat pentru acest post, a câștigat un nou mandat de 2 ani la „cârma” oltenilor.

”Sorinaccio” s-a făcut de râs la finalul sezonului, când a pronosticat o victorie lejeră a lui CFR Cluj contra Farului, deja campioană la acea oră. Nu numai că dobrogenii l-au contrazis și au învins pe terenul clujenilor, dar președintele a fost acuzat de patronul Mihai Rotaru că i-a deconcentrat pe jucătorii Universității cu declarațiile sale, care au pierdut acasă meciul cu Sepsi și au ratat locul 3 și implicit participarea în cupele europene .

Cei doi au mai avut un clinci în mandatul lui Mirel Rădoi, când antrenorul a decis excluderea a 4 titulari din lotul celor de Universitatea Craiova. Cîrțu l-a certat pe Rădoi în public, drept pentru care a fost amendat de finanțatorul oltenilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?