Sorin Comșa, românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro. Cum arată, la 3 zile după concurs

Sorin Comșa, românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro. Cum arată, la 3 zile după concurs

Sorin Comșa (24 de ani), din Alba-Iulia, a câștigat concursul de dat palme organizat de RXF, promoție românească de MMA. Competiția este foarte brutală, iar câștigătorul s-a ales cu o jumătate de față distrusă. Dar cu destui bani de buzunar.

Sorin Comșa a fost desfigurat în concurs. Foto Instagram

La trei zile de la momentul victoriei, care i-a adus un cec în valoare de 5.000 de euro, Sorin Comșa a discutat și le-a răspuns urmăritorilor de pe TikTok la întrebări, într-o transmisiune în direct.

N-ai ce face, așa e când nu știi să renunți. Eu știu dacă o să-mi mai revin... Dacă mai concurez? Dacă-s destui bani, da. Am câștigat 5.000 de euro, asta-i situația. Pot să mănânc, jumătate de gură e bună. Am 100 de kilograme. Nu mă doare, mi-a deformat capul, da. Dacă a meritat? Nu știu dacă a meritat”, a spus Sorin Comșa.

În cadrul competiției, sportivii își dau palme pe rând. Câștigător e cel care rămâne în picioare

În cadrul competiției, sportivii își dau palme pe rând. Câștigător e cel care rămâne în picioare

Ce au spus medicii când te-au văzut?”, a fost una dintre întrebări, iar reacția lui Sorin Comşa a venit imediat: „Ce să spună, frate, mama lucrează la spital… Medicii văd tot timpul astfel de cazuri, nu vă gândiți că numai eu arăt așa!”.

Sorin Comsa, cu trofeul câștigat la Campionatul de dat palme. Foto RXF.TV

Sorin Comsa, cu trofeul câștigat la Campionatul de dat palme. Foto RXF.TV

Chiar dacă au mai trecut câteva zile de la momentul competiției, Sorin Comșa este în continuare desfigurat, cu traumatisme majore la nivelul feței. Urmările palmelor primite erau încă vizibile pe figura ardeleanului care nu-și putea mișca încă o parte din mușchii feței, însă starea sa începe să se îmbunătățească. „S-a mai dezumflat, nu mai e așa umflat”, a reușit să spună, cu fața tumefiată, Sorin Comșa.

Imaginile au făcut înconjurul lumii și au ajuns și la celebrul luptător Conor McGregor. Dacă ineditul concurs, care are mare popularitate mai ales în spațiul ex-sovietiv, a stârnit furia mai multor utilizatori ai rețelelor sociale, McGregor s-a amuzat copios când a privit imaginile. Legendarul luptător UFC a postat pe Twitter: "O tehnică absolut superbă! Felicitări noului campion mondial la categoria grea".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...