Sorin Grindeanu, despre reacţia lui Kelemen Hunor în urma declaraţiilor lui Viktor Orban: Nu neapărat că i-a luat apărarea, dar mi s-a părut moale

Sorin Grindeanu, despre reacţia lui Kelemen Hunor în urma declaraţiilor lui Viktor Orban: Nu neapărat că i-a luat apărarea, dar mi s-a părut moale

„Reacţia lui Kelemen Hunor a fost moale, nu neapărat că i-a luat apărarea, dar mi s-a părut moale. Cel mai bine e să răspundă domnul Kelemen Hunor vis a vis de ceea ce declară dânsul” , a precizat ministrul Transporturilor la Digi24.

Sorin Grindeanu a precizat că este de acord cu declaraţiile preşedintelui Iohannis, că UDMR ar trebui să vină cu clarificări în cadrul coaliţiei.

„Eu nu sunt în postură să ştiu dacă a greşit sau nu. Am fost total de acord cu ceea ce a declarat preşedintele Iohannis, legat de clarificările pe care ar trebui să le facă. Am văzut chiar membrii UDMR, de marcă, care nu sunt nici ei de acord cu ce au spus alţi reprezentanţi UDMR”.

Ministrul a afirmat faptul că, din punctul său de vedere, declaraţiile făcute de premierul maghiar pe teritoriul României au fost rasiste.

În ceea ce priveşte ieşirea de la guvernare a UMDR, ministrul nu o consideră o soluţie, afirmând faptul că ar trebui ca situaţia să fie clarificată de vicepremierul Kelemen Hunor: „Nu cred, atâta timp cât se clarifică lucrurile”.

Sorin Grindeanu a precizat faptul că liderul UDMR nu a fost prezent la şedinţa de Guvern de astăzi. Conform surselor Adevărul, Kelemen Hunor şi miniştrii Cseke Attila şi Tanczos Barna sunt în concediu de odihnă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro