Sorin Ovidiu Vântu: ,,Cine dracu e Maior? Maior e un beţivan, dacă rămâneai cu el după 7 seara nu mai aveai cu cine vorbi.''

Sorin Ovidiu Vântu: ,,Cine dracu e Maior? Maior e un beţivan, dacă rămâneai cu el după 7 seara nu mai aveai cu cine vorbi.''

Sorin Ovidiu Vântu îi desființează, în cuvinte de o duritate extremă, pe șefii serviciilor secrete într-un interviu pentru russiatoday.ro. SOV a fost, până la preluarea puterii de către Traian Băsescu, omul care îl controla pe fostul șef al SRI. Sespunea, la vremea respectivă, anii 2003-2004, că SOV citea Sinteza Zilnică a SRI înaintea șefului statului.

"Serviciile noastre sunt doar uneltele unor neica-nimeni din America. Cine dracu e Coldea? Cine dracu e Maior? Maior e un beţivan, dacă rămâneai cu el după 7 seara nu mai aveai cu cine vorbi, un tip de o mediocritate bine consolidată, iar Coldea un ofiţeraş de informaţii pe care nu-l duce capul la nimic. Ştie să spioneze cetăţeni români. Spionează pe toată lumea, începând de la cei mai importanţi oameni de afaceri din România sau din politică, până la purtătorii de prapuri… Dacă îţi mai aminteşti, îi urmărea pe ăia de la pompe funebre care dădeau şpagă să afle cine a murit. Ăsta e Coldea! Când e vorba de meserie, s-a văzut ce a făcut în Moldova. A tocat o grămadă de bani degeaba. Dar a fost extrem de obedient lui Băsescu, cât a fost Băsescu la putere", a declarat SOV în interviul pentru russiatoday.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească