Șoșoacă, în campanie cu candidatul PSD la Primăria Filiași

Șoșoacă, în campanie cu candidatul PSD la Primăria Filiași

Senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă (fostă membră AUR) se implică activ în campania PSD pentru Primăria Filiași, din județul Dolj, unde vor avea loc alegeri anticipate.

Aceasta a fost prezentă într-o acțiune electorală alături de echipa de campanie a candidatului PSD, Gheorghe Marin, prin satele aparținătoare orașului Filiași.

Consilierul local PSD din Filiași, Ionuț-Răzvan Enache a postat un mesaj de apreciere, mulțumindu-i senatoarei Șoșoacă pentru prezență:

„Mulțumim doamnei senator, Diana Iovanovici-Șoșoacă, pentru prezență și susținere! Noi, cetățenii din localitatea Răcarii de Sus, suntem alături de domnul Gheorghe Marin și echipa PSD. Domnul Gheorghe Marin are soluții durabile și răspunsuri credibile la greutățile vieții de fiecare zi, la nevoile și așteptările noastre. Împreună pentru dezvoltarea orașului Filiași și a satelor aparținătoare!”, a scris reprezentantul PSD pe contul său de facebook, postând mai multe imagini cu Șoșoacă alături de membrii PSD implicați în campanie.

G4Media i-a solicitat Dianei Șoșoacă să răspundă în ca calitate participă la campania candidatului PSD și dacă se pregătește să adere la PSD. Aceasta a răspuns că „nici vorbă”, și că ar fi vorba doar de un simplu gest prietenesc.

„(…) Eram in trecere prin Filiași, unde am petrecut un eveniment de familie și, cunoscand injustețea la care a fost supus fostul primar, Costeluș Gheorghe (amic de-al meu, dealtfel) am hotărât să îl ajut să o depășească aducând în locul său la primărie pe dl Marin Gheorghe, însuși tatăl lui Costeluș.

In această acțiune a mea nu am ținut cont de o culoare politică anume, ci am incercat să repar această injustețe, lucru normal având în vedere ca la bază sunt un om al justiției”, a răspuns Șoșoacă pentru G4Media.

Aceasta a adăgat că dacă gestul ei pare deplasat, reamintește că lucrează la înființarea unui nou partid, motiv pentru care are nevoie de mulți aliați.

„Din punct de vedere politic – dacă i se pare cuiva a fi un gest deplasat (…) – vă aduc aminte că lucrez la inființarea unui nou partid și de aceea am nevoie de aliați mulți, harnici și puternici în toate regiunile țăriii, și, așa cum o parte dintre ei nu au făcut niciodată politică, alții se află, poate, inrolați (astăzi) în alte partide. Oricum, înainte de toate, ceea ce am făcut duminică, a fost un simplu gest prietenesc”, a spus Șoșoacă.

Candidatul PSD la Primăria orașului Filiași, Ghorghe Marin (în prezent consilier local, tatăl fostului primar Costeluș Ilie), se bucură de un amplu sprijin din partea liderilor de partid. În weekend, incluisv Marcel Cioalcu și Olguța Vasilescu au fost la pas prin Filiași pentru a-și sprijini candidatul (foto jos).

Reamintim că fostul primar din Filiași, Costeluș Ilie Gheorghe a fost reales în fruntea orașului în 27 septembrie 2020 cu 90% din voturile exprimate. El a rămas fără mandat după ce a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate, care l-a găsit incompatibil pentru că a deținut simultan funcțiile de viceprimar și membru în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic „Dimitrie Filișanu”, în perioada 16 iulie 2012 – 27 septembrie 2013.

În Filiași vor avea loc alegeri anticipate, iar în locul lui Costeluș Ilie Gheorghe a intrat să candideze tatăl său, Gheorghe Marin, care în prezent are un mandat de consilier local din partea PSD.

sursa foto: facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa