Soţia lui Cataramă pleacă de acasă cu copilul pentru că prostul insistă să se autoinfecteze cu coronavirus

Soţia lui Cataramă pleacă de acasă cu copilul pentru că prostul insistă să se autoinfecteze cu coronavirus

Adina Alberts, soţia omului de afaceri Viorel Cataramă, şi-a făcut publică decizia de a-şi lua fiica şi a părăsi temporar casa în care locuieşte alături de soţul său. De profesie chirurg estetician, Adina Alberts a publicat, miercuri, un mesaj pe Facebook în care explică decizia de a se muta, prin faptul că partenerul său viaţa, Viorel Cataramă a decis să se infecteze cu SARS Cov 2 pentru "a arăta tuturor că 'am făcut din ţânţar, armăsar'" .

În mesajul său, soţia lui Viorel Cataramă afirmă că admiră “simţul dreptăţii” de care soţul său dă dovadă, dar că ea este “total împotriva unei astfel de abordări”, căci “încă nu ne cunoaştem îndeajuns inamicul”, noul coronavirus fiind în opinia sa "ceva nou, perfid, instabil".

ÎNTRE MEDIC ŞI SOŢIE, LE ALEG PE AMÂNDOUĂ!

Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Şi nu mi-e uşor.

De zece ani merg braţ la braţ cu un om puternic.

Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiţi în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivaţiile şi aspiraţiile proprii. El cu certitudinile şi deciziile lui.

În orice familie există divergenţe de opinie. Şi consider că trebuie să avem înţelegere faţă de partener, să încercam să respectăm voinţa acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales.

Aţi auzit probabil că Viorel Cataramă doreşte să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că "am făcut din ţânţar, armăsar".

Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaştem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluţii rapide anti-Covid, m-au condus către nişte descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar "e sănătoasă la cap" (dacă îmi permiteţi un limbaj colocvial) şi, chiar dacă toţi am început să simţim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuşi cred că noi nu trebuie să fim subiecţi în astfel de experimente.

Ca medic, am văzut coronavirusul ca o ameninţare asupra oamenilor - pe care am jurat să-i protejez şi să-i ajut.

Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-cov-2 ca o ameninţare asupra economiei.

Şi vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant.

Aşa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Ştiu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă şi de fiică.

O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetiţa noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus.

Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete” cu braţele deschise l-a făcut să ia această decizie.

Cu sufletul îndoit, îi admir acest simţ al dreptăţii, scrie Adina Alberts.

Reamintim că fostul lider liberal Viorel Cataramă susţine că vrea să se autoinfecteze cu coronavirusul venit din Wuhan pentru a demonstra că, dacă o face, "nu se întâmplă nimic".

"Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez. Să demonstrez că nu se întâmplă nimic. Sunt oameni care au plătit o viaţă întreagă asigurări şi azi sunt excluşi de la actul medical. Oamenii mor pentru că nu au asistenţă medicală. Toată asistenţa medicală merge către coronavirus", a declarat Viorel Cataramă, citat de Mediafax.

Potrivit lui Cataramă, soluţia în cazul pandemiei nu ar fi fost izolarea sau distanţarea socială, ci mai degrabă "imunizarea de grup". Totodată, politicianul susţine că nu ar fi sistat activitatea economică ci ar fi folosit momentul pentru a dezvolta ţara, scrie  Epoch Times .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta sexuală Oltenia / Elevă de 16 ani, prinsă de mamă în timp ce făcea sex cu profesorul de informatică, de 42 de ani

2 VIDEO Rareș Bogdan, reacție promptă după declarațiile cancelarului Austriei

3 Scandal sexual cu dansatoarea maneliștilor! Cristina Pucean îl dă în vileag pe Bogdan de la Ploiești!

4 VIDEO Explozie puternică urmată de incendiu la fabrica companiei austriece Kronospan Sebeș

5 Răsturnare de situație! / Un moştenitor secret al celebrei avocate Paula Iacob revendică averea uriașă de 10 milioane de euro