Soția unui oligarh rus și-a ascuns colecția de poșete în valoare de 1,2 milioane de euro în timpul procesului de divorț

Soția unui oligarh rus și-a ascuns colecția de poșete în valoare de 1,2 milioane de euro în timpul procesului de divorț

Soția unui oligarh rus și-a ascuns colecția de poșete în valoare de 1,2 milioane de euro în timpul unui proces de divorț de zeci de milioane de euro. Aceasta fost acuzată de judecător că a condus instanța „la un joc distractiv”, relatează Daily Mail.

Elsina Khayrova FOTO Instagram

Elsina Khayrova, în vârstă de 36 de ani, fost model și fiica unui parlamentar rus, și soțul ei, Dmitri Tsetkov, în vârstă de 42 de ani, au fost implicați într-o luptă crâncenă pentru bunurile lor, relatează Telegraph.

Cei doi s-au despărțit anul trecut, după mai bine de un deceniu de căsnicie, când Khayrova i-a cerut soțului ei divorțul.

Aceștia au active care includ o multitudine de proprietăți, printre care se numără un conac de peste 25 de milioane de euro pe domeniul Wentworth din Surrey, precum și case în Londra în valoare de peste 20 de milioane de euro.

De asemenea, dețin proprietăți atât în Dubai, cât și în Cipru, alături de colecții de mașini, bijuterii și obiecte de artă.

Ca parte a bunurilor lor, Khayrova nu a inclus marea ei colecție de peste 150 de genți, în valoare de peste un milion de euro.

În timpul unei audieri din luna februarie a acestui an, ea a mințit și a spus că deținea doar aproximativ 20 de genți și a reiterat această minciună în fața instanței în mai 2023.

Potrivit judecătorului, ea a „minimalizat”, de asemenea, gențile, spunând că ar fi imposibil să fie evaluate.

Judecătorul Peel a declarat în hotărârea pronunțată la Înalta Curte că acest caz a fost „infectat de necinste de la început până la sfârșit”.

El a adăugat că aceasta „a condus instanța la un dans vesel despre genți”, mințind în legătură cu bunurile.

Elsina Khayrova este fiica lui Rinat Khayrov, un politician rus care a lucrat în Ministerul Apărării al țării înainte de a fi ales în parlament în 2011, unde a servit până în 2021.

Când s-a separat de soțul ei în 2020, Khayrova a împiedicat rapid accesul lui Țvetkov la conturile bancare și la cardurile de credit ale familiei lor, a declarat instanța.

Ea a transferat, de asemenea, unele dintre proprietățile lor din Cipru pe numele mamei sale, ceea ce, potrivit judecătorului, a fost o „încercare evidentă” de a lua activele de la soțul ei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat