Soțul Dianei Șoșoacă scapă de ordinul de restricție: „Nu mă interesează nici dacă trăiește, nici dacă moare”

Soțul Dianei Șoșoacă scapă de ordinul de restricție: „Nu mă interesează nici dacă trăiește, nici dacă moare”

Dumitru Silvestru Șoșoacă scapă de ordinul de restricție impus față de soția sa, senatoarea Diana Șoșoacă, care l-a acuzat de abuz fizic și psihic.

Senatoarea și-a acuzat soțul de abuz psihic și fizic FOTO Arhivă

„Revocă ordinul de protecţie provizoriu nr. 3319526/02.04.2024 emis de către D.G.P.M.B. – Secţia 6 de Poliţie”, arată decizia instanței de vineri, 5 aprilie, admițând cererea depusă de Dumitru Silvestru Șoșoacă prin care a cerut revocarea ordinului de protecție solicitat de soția sa, Diana Șoșoacă.

Potrivit hotărârii, costurile celor doi avocați vor fi suportate de Ministerul Justiției, în contextul revocării ordinului.

Un nou incident

Șoțul Dianei Șoșoacă a fost însă rdicat de poliție, ca urmare a încălcării ordinului de protecție.

Polițiștii au emis marți, 2 aprilie, un ordin de protecție provizoriu și i-au montat o brățară electronică de monitorizare.

„La data de 5 aprilie 2024, a fost emisă o alertă de proximitate cu privire la faptul că bărbatul a încălcat măsura dispusă prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior.

Polițiștii Secției 6 s-au deplasat la fața locului, bărbatul în cauză fiind depistat și condus la secția de poliție, în vederea întocmirii unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea oricărei măsuri dispuse prin ordinul de protecție.

Ulterior, polițiștii au fost informați cu privire la revocarea ordinului de protecție, context în care sistemul de monitorizare urmează a fi demontat”, a precizat Poliția Română.

Ce spune soțul Dianei Șoșoacă

„Nu mă interesează nici dacă trăiește, nici dacă moare”, le-a spus jurnaliștilor Dumitru Silvestru Șoșoacă, care a făcut mai multe precizări cu privire la incident.

Șoțul a relatat că a încercat să găsească o rută pentru a ocoli locuința în care se afla senatoarea. „Am încercat să merg către nordul Capitalei, trec pe lângă locuința Dianei și am evitat cele două străzi. Se pare că era foarte aproape. Mi se pare absurd să pui 200 de metri”, a explicat Dumitru Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă a mai precizat că s-a întâlnit pe holurile din cadrul secției de poliție cu soția sa. „M-am întâlnit cu Diana acum câteva secunde. Nu vorbim. De o lună și ceva nu vorbesc cu ea”, a mai spus soțul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?