Spania este prima finalistă de la EURO 2024

Spania este prima finalistă de la EURO 2024

Spania este prima națională calificată în finala Campionatului European din Germania, după ce a învins selecționata Franței la Munchen, scor 2-1.

Spania – Franța 2-1

Selecționata pregătită de Luis de la Fuente a reușit să se califice în ultimul act al competiției din Germania, după un meci foarte dificil împotriva Franței.

Echipa antrenată de Didier Deschamps a deschis scorul în minutul 9 prin Kolo Muani, care l-a executat pe Unai Simon cu o lovitură de cap perfectă.

Spania a revenit în meci prin execuția fabuloasă a lui Lamine Yamal, din minutul 21. Acesta a șutat fantastic la coltul lung și l-a învins pe Mike Maignan.

La distanță de doar 5 minute, Spania a trecut la conducerea jocului, după o fază superbă creată și finalizată de Dani Olmo, care a marcat și cu devierea lui Kounde.


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți cu ce îi așteaptă Rusia pe piloții ucraineni de pe F-16...

2 Primul candidat serios la „prostul anului”? Un român din Germania care a pipăit o polițistă sub acoperire...

3 „Geani” și-a cumpărat apartament de lux în Spania

4 Un fost procuror, prins beat mort la volan, lăudat în instanță de judecători de parcă urma să-l decoreze, nu să-l condamne

5 Dovada că cine împarte parte își face... / Trei judecători CCR au încasat de la stat, în 2023, peste 200.000 de euro fiecare