Spania este prima finalistă de la EURO 2024

Spania este prima finalistă de la EURO 2024

Spania este prima națională calificată în finala Campionatului European din Germania, după ce a învins selecționata Franței la Munchen, scor 2-1.

Spania – Franța 2-1

Selecționata pregătită de Luis de la Fuente a reușit să se califice în ultimul act al competiției din Germania, după un meci foarte dificil împotriva Franței.

Echipa antrenată de Didier Deschamps a deschis scorul în minutul 9 prin Kolo Muani, care l-a executat pe Unai Simon cu o lovitură de cap perfectă.

Spania a revenit în meci prin execuția fabuloasă a lui Lamine Yamal, din minutul 21. Acesta a șutat fantastic la coltul lung și l-a învins pe Mike Maignan.

La distanță de doar 5 minute, Spania a trecut la conducerea jocului, după o fază superbă creată și finalizată de Dani Olmo, care a marcat și cu devierea lui Kounde.


populare
astăzi

1 LIVE Referendumul pentru integrarea europeană și modificarea Constituției Republicii Moldova a trecut! / Maia Sandu conduce cu 42% în primul tur al prez…

2 Un nou fenomen / „Damele de control” care testează loialitatea bărbaților. Femeile sunt plătite de cliente care vor să vadă dacă partenerii le înșală

3 Ce poveste ascundea sicriul de zinc descoperit în București în primăvară

4 „Probabil aţi văzut deja ce s-a întâmplat în România” / Mesajele subversive ale pionilor Moscovei care caută sabotori în Europa

5 VIDEO „Le-aș lua pașapoartele românești moldovenilor care au votat contra UE. Nu îi înțeleg, ei fac bani în Europa și votează contra aderării”