Speculațiile se adeveresc?/La două săptămâni după ce DNA i-a deschis dosar, șeful PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, anunță că îl susține pe Cîțu...

Speculațiile se adeveresc?/La două săptămâni după ce DNA i-a deschis dosar, șeful PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, anunță că îl susține pe Cîțu...

Șeful PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a anunțat joi pe Facebook că îl susține pe Florin Cîțu pentru președinția partidului. Anunțul vine la două săptămâni după ce DNA i-a deschis dosar penal.

”Începând de astăzi, fac parte din echipa premierului Florin Cîțu și îl susțin pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, pentru că eu, personal, îl cunosc de mulți ani, știu că este un om de cuvânt și știu că această echipă este cea câștigătoare”, a scris Pîrvulescu pe Facebook.

Imediat, premierul Cîțu i-a răspuns pe Facebook cu mesajul ”Bine ai venit in #EchipaCastigatoare, Eugen!”.

Șeful PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, e acuzat de DNA că a trucat concursul de la Serviciul județean de Ambulanță, potrivit unui comunicat al DNA. Procurorii au început în 22 iulie, cu două săptămâni în urmă, urmărirea penală și l-au pus pe Pîrvulescu sub control judiciar pentru 60 de zile.

El este acuzat de comiterea infracțiunii de folosire a influenței sau autorității de către o persoană ce deține o funcție de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Șeful PNL Teleorman și-a arătat susținerea pentru Ludovic Orban aflat în competiție cu Florin Cîțu pentru șefia PNL. Pe data de 8 iulie, Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, a postat pe Facebook: ”Echipa câștigătoarea PNL Teleorman, condusă de Eugen Pirvulescu si de colegul si prietenul meu, Cristi Barbu, nu se schimbă și merge mai departe cu Ludovic Orban, actualul si viitorul presedinte al Partidului National Liberal.”

Circa 50 de primari din județul Teleorman au fost aduși pe data de 13 iulie la Guvern pentru a discuta cu premierul Florin Cîțu. Ei au fost chemați la sediul executivului pentru a discuta despre finanțarea proiectelor locale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...