Spike a făcută publică prima imagine cu fosta soție a lui Bordea

Spike a făcută publică prima imagine cu fosta soție a lui Bordea

La jumătate de an de când Cătălin Bordea a anunțat divorțul de Livia din cauza infidelității acesteia, Spike a făcută publică prima imagine cu fosta soție a comediantului.

"Viața noastră personală e departe de tot ce se scrie sau credeți voi. Vă urăm un an nou fericit, la fel ca noi", a scris Spike pe Instagram, alături de fotografia în care apare cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea.

Spike a fost "fratele" lui Cătălin Bordea, până când "i-a spart casa". Ba chiar, i-a fost cavaler de onoare la nunta cu Livia. Însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar soția sa a picat în brațele prietenului său.

Sursa foto: Instagram Spike

Cătălin Bordea nu i-a uitat pe cei doi nici în seara de Revelion: "An fantastic la aproape toată lumea", a scris el pe Instagram, aluzia fiind evidentă.

Bordea a primit încurajări: "Ce putea fi mai frumos decât să scapi de 2 șerpi într-un singur an".

View this post on Instagram

A post shared by Bordea (@bordeacatalin)

"S-a negat întotdeauna. Ajungi să te crezi tu nebun"

"Au fost nişte întrebări puse, la un moment dat, de către cei mai apropiaţi şi către mine şi către ea. S-a negat întotdeauna, până când ajungi să te crezi tu nebun. Este atât de departe gândul ăsta, încât ajungi la un moment dat să ţi se pară că jigneşti omul pe care îl întrebi. Ok, gata cu asta că se pare că... Ştii? Era de mult. Nu am exact timpul anume (n.r. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). Băi, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună. Tu te-ai băgat în casa unui om. (…)

Eu știam dinainte, nu din ziar. De la știrea oficială, nu am încercat să vorbesc cu el. Ce să vorbești? N-am ce să vorbesc. Eu am aflat cu două ore înainte să apară știrea. Eram la Praga. M-au sunat (n.r. jurnaliștii). Eu am fost cu ea până am divorțat, până la separarea finală. Când s-a dat la ziar (n.r. divorțul), era la două sau trei săptămâni după divorț. Nu ne mai înţelegeam. Nu exista (n.r. motivul infidelității) (...) Eu am aflat cu două ore înainte să se publice ştirea. M-a sunat redactorul șef şi mi-a zis "crede-mă pe cuvânt, avem imagini. Te sun cu două ore înainte, pregăteşte-te pentru ele." (...) Eram la Praga. Când am văzut imaginile eu am negat, am zis că sunt făcute ele într-un fel. Creierul refuză să creadă până în ultima clipă", a povestit Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.

"Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu"

"Când te văd că te și lauzi cu ce mi-ai făcut că "ia uite ce i-am făcut fraierului ăla"... Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu. Nu e o figură de stil. Venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături”, a mai spus comediantul.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat