Stadion din Superligă, suspendat o lună, după scandări xenofobe! Decizie radicală a Comisiei de Disciplină

Stadion din Superligă, suspendat o lună, după scandări xenofobe! Decizie radicală a Comisiei de Disciplină

Universitatea Cluj a fost pedepsită cu interzicerea organizării următoarele două meciuri pe propria arenă, din cauza comportamentului avut de spectatori la meciul cu Sepsi, pierdut 0-1 în etapa a 6-a, când fanii au afișat bannere și au scandat împotriva ungurilor, determinându-l pe centralul Sebastian Colțescu să întrerupă timp de 10 minute întâlnirea.

Fanii clujeni au strigat și au afișat bannere împotriva ungurilor. Captură TV OrangeSport

Comisia de Disciplină a FRF a anunțat sancțiunea primită de „Șepcile Roșii”: formația antrenată de Eugen Neagoe a fost amendată cu 25.000 lei și nu va putea juca următoarele două meciuri de pe teren propriu pe arena din Cluj. Adversare în acest interval sunt FCU Craiova și Chindia Târgoviște. Clujenii vor reveni pe arena proprie în luna octombrie, scrie Gazeta Sporturilor.

Universitatea Cluj va evolua următoarele două meciuri de pe teren propriu la Mediaș: „Având în vedere decizia Comisiei de Disciplină a FRF, de a interzice clubului nostru să joace pe Cluj Arena pentru două meciuri, partida FC Universitatea Cluj - FC U Craiova 1948, de vineri, 2 septembrie, de la ora 21:30, programată inițial pe Cluj Arena, se va disputa pe stadion Gaz Metan Mediaș”, au scris într-un comunicat cei de la Universitatea Cluj.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”