Stănescu (PSD): Nu sunt la Neptun pentru că noi am stabilit ca astăzi să avem conferinţa extraordinară PSD Olt

Preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu va participa la întâlnirea informală a social-democraţilor de la Neptun deoarece a participat la conferinţa extraordinară a organizaţiei judeţene social-democrate şi doreşte să rămână în acest final de săptămână alături de colegii săi din Olt.

"Nu sunt la Neptun pentru că noi (PSD Olt - n.r.) am hotărât săptămâna trecută, în Biroul Judeţean al PSD Olt, să facem astăzi, la ora 13,00, conferinţa pentru a stabili delegaţii care merg la congres. Nu mă duc nici după asta, pentru că vreau să mai stau şi eu cu colegii mei de vorbă, pentru că mai ales în ultimul timp nu prea am venit. E o întâlnire informală (la Neptun - n.r.), nu este un comitet executiv. De la asta o să lipsesc", a spus Paul Stănescu.

PSD Olt a adoptat vineri o rezoluţie prin care îi solicită "imperativ" lui Paul Stănescu să candideze pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, însă acesta a spus că va analiza această posibilitate.

Totodată, Stănescu a precizat că nu a fost stabilit ce candidat la funcţia de preşedinte al partidului va susţine PSD Olt şi că delegaţia organizaţiei poate decide chiar la congres pe cine să susţină.

Preşedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dăncilă, se întâlneşte sâmbătă, la Neptun, cu liderii organizaţiilor judeţene, pentru a discuta despre pregătirea Congresului din 29 iunie şi despre activitatea partidului din perioada următoare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

4 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…

5 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!