Stănescu: Cred că PSD a făcut o mare greşeală; Ţuţuianu şi Neacşu nu au avut niciodată acţiuni împotriva partidului

Stănescu: Cred că PSD a făcut o mare greşeală; Ţuţuianu şi Neacşu nu au avut niciodată acţiuni împotriva partidului

Vicepremierul Paul Stănescu susţine că PSD a făcut "o mare greşeală" prin decizia de excludere a senatorului Adrian Ţuţuianu şi a secretarului general al partidului Marian Neacşu.

"Cred că partidul a făcut o mare greşeală astăzi, poate cea mai mare greşeală pe care a făcut-o conducerea partidului astăzi. Eu sunt lângă doi colegi care au muncit în acest partid, care au merite deosebite. Niciodată nu au avut o acţiune împotriva Partidului Social Democrat şi, de aceea, eu chiar sunt lângă ei şi consider că e o mare greşeală", a afirmat Stănescu.

El a făcut această declaraţie alături de Adrian Ţuţuianu şi de Marian Neacşu, care au părăsit şedinţa Comitetului Executiv al PSD, în care s-a decis excluderea, înainte de finalizarea acesteia. Întrebat dacă se aşteaptă să fie următoarea "victimă" la viitoarea şedinţă a Comitetului Executiv, Stănescu a replicat: "Nu am nicio problemă".

Marian Neacşu a anunţat că vor face contestaţie la decizia de excludere.  


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...