„Stați în fund ca șobolanii și priviți!”

„Stați în fund ca șobolanii și priviți!”

Campioană mondială și europeană la judo, dar și medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo, tânăra ucraineancă Daria Bilodid (21 de ani) a lansat un atac devastator asupra sportivilor din Rusia.

Printr-o postare acidă pe Instagram, Daria Bilodid a remarcat lipsa de reacție din partea majorității sportivilor din Rusia după ce Vladimir Putin a decis invadarea Ucrainei.

"E dezgustător să vezi sportivi ruși care nu au avut niciun cuvânt de susținere față de Ucraina. Când noi nu dormim noaptea și ne rugăm ca rudele noastre să nu fie ucise și casa noastră să nu fie bombardată.

Voi doar staţi în fund ca șobolanii și priviţi liniștiţi, când ar trebui să ieșiţi în stradă și să strigaţi pentru ca guvernul vostru să oprească războiul. Oameni speriați și urâți. Totul se va întoarce împotriva voastră", a precizat Daria Bilodid.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…