Steagul României nu a apărut la premierea lui Popovici. Cum au justificat organizatorii eroarea

Steagul României nu a apărut la premierea lui Popovici. Cum au justificat organizatorii eroarea

În timpul festivităţii de premiere a sportivilor, steagul României nu a fost afişat pe ecranul din spatele podiumului chiar dacă steagurile reprezentative celorlalţi sportivi de pe podium au apărut (Ungaria şi Italia).

Organizatorii Campionatului European de la Foro Italico au spus că absenţa steagului României se datorează unei erori tehnice. În camera de control steagul ar fi apărut, dar din cauza unei erori tehnice, ecranul din spatele podiumului nu a afişat şi steagul reprezentativ sportivului român care a obţinut primul loc doborând şi un record mondial, relatează GSP.ro.

La cursa de 100 de metri liber, David Popovici a bătut recordul mondial deţinut de brazilianul Cesar Augusto Cielo, din 2009. Astfel, Popovici a devenit cel mai rapid înotător din lume. Pe podium s-au alăturat maghiarul Milak Kristof şi italianul Alessandro Miressi.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean