Steaua l-a transferat pe Gregory Tade de la CFR Cluj

Steaua l-a transferat pe Gregory Tade de la CFR Cluj

Dupa un inceput modest de sezon fara gol marcat (a pierdut Supercupa cu ASA si a remizat cu Petrolul), Steaua l-a transferat pe Gregory Tade, atacantul celor de la CFR Cluj. Tade o va costa pe FC Steaua 500.000 de euro, dupa cum informeaza Digisport. Jucatorul va avea un contract de 25.000 de euro pe luna si va primi un bonus la semnatura. Tade a devenit astfel al doilea cel mai bine platit jucator de la Steaua, dupa Chipciu (30.000 de euro pe luna). Varela este al treilea in top, cu 20.000 de euro pe luna.

Exista sanse ca atacantul sa poata fi folosit impotriva celor de la Trencin, in turul doi preliminar al Champions League. Meciul dintre FC Steaua si campioana Slovaciei va avea loc marti, la Zilina.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...