Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, petreceri alături de Gabriela Firea și Ligia Gheorghe

Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, petreceri alături de Gabriela Firea și Ligia Gheorghe

Între ministrul Gabriela Firea, consiliera Ligia Goerghe, fost vicepreședinte al unuia dintre aziluri, și patronul azilelor groazei, Ștefan Godei, este o prietenie veche de aprape 10 ani. pe paginile de Facebook ale celor doi angajați apare poze de la petreceri încă din 2014, Godei fiind chiar invitat la botezul fiului Gabrielei Firea.

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Gabriela Firea nu ar fi avut o legătură doar de colegialitate cu cei doi angajați, consilera Ligia Deca și șoferul Ștefan Godei. Potrivit Fanatik , Cei trei apar împreună în mai multe fotografii postate pe rețelele de socializare încă din 2014, mai ales la petrecerile organizate de Ligia Deca cu ocazia zilei sale de naștere.

Potrivit sursei citate, prima poză în care sunt surprinși împreună este momentul unor declarații de presă făcute de ministrul Gabriela Firea. În imagine apare și Ștfean Godei, patronul a două dintre centrele vizate de ancheta DIICOT.

De altfel, cei trei apar în mai multe imagini împreună, fiind la petrecerile organizate de Ligia Gheroghe, fostă vicepreședinte a asociației care deținea azilele, cu ocazia zilei sale de naștere, pe 24 mai, iar Ștefan Godei ar apărea și într-o poză făcută la botezul fiului ministrului Familiei

Ligia Gheorghe a fost consilieră a Gabrielei Firea atunci când aceasta a fost senato, în perioada 2012-2016 și din 2020, dar și când a fost primar la Capitaliei, în perioada 2016-2020, devenind apoi consilierul personal al ministrului.

În urma izbucnirii scandalului azilelor groazei, Ministerul Familiei a anunțat suspendarea din funcție a Ligiei Gheorghe, consiliera ministrului Gabriela Firea. Motivul pentru care aceasta a cerut suspendarea sa este „pentru a nu afecta percepția publică” a ministrului Firea.

Ligia Gheorghe a fost chemată ca martor în dosarul care vizează constituirea unui grup infracțional, tratamente inumane și delapidare în centre de bătrâni și persoane cu dizabilități din județul Ilfov.

Ștefan Godei , unul dintre principalii inculpați ai dosarului „azilelor groazei”, arestat pentru 0 perioadă de 30 de zile, a fost angajat la cabinetul de senator al Gabrielei Firea, după ce a lucrat alături de aceasta la PMB. â

Potrivit unor surse Gîndul, Godei este folosit de Gabriela Firea ca șofer și la Ministerul Familiei, în continuare, deși nu apare în grila de salarizare a instituției, fiind plătit din banii încasați de Gabriela Firea ca senator.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?