Stephen Hawking are un cont Weibo abia deschis, urmărit deja de peste un milion de persoane

Stephen Hawking are un cont Weibo abia deschis, urmărit deja de peste un milion de persoane

Savantul britanic Stephen Hawking a reușit marți performanța de a înregistra 1,3 milioane de persoane care îl urmăresc pe Weibo, la numai opt ore de la inaugurarea contului său pe această mare rețea socială din China, care are aproximativ 200 de milioane de utilizatori activi, relatează EFE.

Performanța astrofizicianului, foarte popular în China, este remarcabilă, inclusiv prin comparație cu contul său de Twitter, urmărit de numai 35.900 din totalul celor 300 de milioane de utilizatori ai acestei rețele. Pe Weibo , el a strâns deja 220.000 de comentarii și 440.000 de ''like''-uri.

Prin deschiderea unui cont pe platforma Weibo, Stephen Hawking se adaugă unei liste de mari personalități internaționale care au procedat astfel pentru a se apropia de publicul chinez, cum ar fi Bill Gates, cofondatorul Microsoft, al cărui cont este urmărit de trei milioane de persoane, sau Hugo Boss și Paris Hilton. Deși conturile lor au un succes considerabil, ei nu se pot compara cu frumoasa Xie Na, prezentatoare la o televiziune din provincia chineză Hunan, al cărei cont de Weibo este urmărit de 83 de milioane de persoane.

AGERPRES/(AS-autor: Cristina Mac, editor: Pepa Sița, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro