Stere Halep: „Simona a luat pastile pentru glande”. Un prim indiciu despre cum s-ar fi contaminat sportiva

Stere Halep: „Simona a luat pastile pentru glande”. Un prim indiciu despre cum s-ar fi contaminat sportiva

Stere Halep a revenit cu noi declarații despre situația delicată în care se află fiica sa, depistată pozitiv cu roxadustat și suspendată provizoriu din tenis. El susține nevinovăția Simonei și, printre alte cuvinte, a scăpat și o informație interesantă în acest context.

Simona Halep are susținerea necondiționată a tatălui ei, Stere Halep. Foto Facebook

Stere a oferit explicații pentru declarația fiicei sale, Simona Halep, care a scris că se simte trădată, după aflarea faptului că a fost depistată pizitiv. „Nu bănuim pe absolut nimeni pentru că bănuiala e cel mai mare păcat. Trădare? Nu știu despre cine e vorba. Se simte trădată de ceea ce se întâmplă, nu neapărat de cineva”, a declarat Stere Halep, potrivit observatornews.ro.

„E curată 100%”

Tatăl Simonei a dezvăluit faptul că Simo ia totuși niște medicamente: ”Nu e vinovată cu absolut nimic. Ea a luat [medicamente] pentru glande, dar nu știm nimic. Cine să prescrie așa ceva? Simona nici n-are medic personal, n-a avut niciodată. Dacă o sticlă de apă era începută, ea nu bea până nu desigila sticla”, a declarat Stere Halep.

Acesta a spus sâmbătă, din nou, că e convins că fiica sa nu e vinovată: ”Simona e curată. Peste 100% am încredere. Simona e corectă cu tot globul. Eu spun că speranțele (n.r. în a-și demonstra nevinovăția) sunt de 100%, dar specialiștii vor stabili. Nu cunosc, nu sunt medic, sunt un simplu tată și atât”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?