Steriu: Am fost la Cotroceni, dar nu să negociez; am participat la consultarea cu partidele politice pe tema Brexit

Steriu: Am fost la Cotroceni, dar nu să negociez; am participat la consultarea cu partidele politice pe tema Brexit

Președintele UNPR, Valeriu Steriu, a precizat, joi, că a fost la Cotroceni, dar nu să negocieze, ci a fost cu Liviu Dragnea și ceilalți lideri ai partidelor parlamentare la consultarea pe tema Brexit.

''Informațiile despre prezența mea la Cotroceni sunt ca în bancurile cu Radio Erevan. Adevărul este că am fost la Cotroceni, dar nu să negociez. Adevărul e că nu am fost singur la Cotroceni, dar nu cu Gabriel Oprea, ci cu Liviu Dragnea și Vasile Blaga și Alina Gorghiu, când toți președinții partidelor politice parlamentare am participat la consultarea cu partidele politice pe tema Brexit'', a scris Steriu pe pagina sa de Facebook.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că informația conform căreia liderii UNPR Valeriu Steriu și Gabriel Oprea s-ar fi întâlnit cu președintele Klaus Iohannis trebuie lămurită, pentru că ar fi vorba despre implicare neconstituțională a șefului statului în viața de partid.

"Imediat după alegeri, dl Steriu și am înțeles că și dl Oprea au avut o întâlnire cu cei de la PNL fără ca nouă să ne spună că ar vrea să meargă la PNL și înainte să meargă să aibă de la noi o contra-ofertă, dincolo de faptul că tipul ăsta de licitație politică nu e sănătoasă și în general PSD nu participă la așa ceva. Mi s-a părut incorect. Un senator care a venit la noi — a zis că nu vrea să meargă către PNL — ne-a spus că dl Oprea le-a spus că inclusiv cu dl Iohannis a discutat subiectul ăsta. Mi se pare o informație care, dacă se dovedește reală, e ceva foarte grav. Cred că dl Oprea și dl Steriu și dl Iohannis ar trebui să lămurească dacă au avut în trei sau câte doi discuții pe această temă, pentru că ar fi implicare neconstituțională a președintelui în viața partidului", a declarat Dragnea la Târgoviște, unde are loc reuniunea CExN al PSD.

AGERPRES/(AS — autor: Cristina Tatu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Ada Vîlceanu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu