Steven Seagal filmează la Constanţa pentru pelicula "Contract to Kill",realizată integral în România

Actorul american Steven Seagal filmează la Constanţa pentru pelicula "Contract To Kill", în regia lui Keoni Waxman, un lungmetraj care va fi realizat integral în România, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Castel Film.

Steven Seagal filmează la Constanţa pentru pelicula "Contract to Kill", realizată integral în România (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Filmările pentru "Contract To Kill" au început, duminică, şi se desfăşoară în centrul vechi al oraşului Constanţa, dar şi în staţiunea Mamaia.

Actorul Steven Seagal s-a alăturat distribuţiei acestei pelicule, la filmări, marţi.

Pelicula "Contract To Kill", în regia lui Keoni Waxman, din a cărei distribuţie face parte şi actorul Russell Wong, va presupune filmări şi la studiourile Castel Film.

Pe de altă parte, Steven Seagal îşi va încheia şederea în România cu un gest umanitar pe care îl va face joi, la Constanţa, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Steven Seagal, alături de Ioana Barbuliceanu, un copil talentat din Constanţa, îşi continuă acţiunile filantropice (...) la magazinul Brick din Constanţa, unde, printr-un gest umanitar, va acorda sprijin unei familii nevoiaşe pentru reconstrucţia casei ce a fost arsă într-un incendiu, va acorda sprijin unor copii orfani", se spune în comunicat.

Steven Seagal a filmat în România de mai multe ori, pe parcursul ultimilor ani. Astfel, acesta a filmat în România pentru peliculele "Born to Raise Hell", de Lauro Chartrand, "Against the Dark", de Richard Crudo, "Attack Force" şi "Shadow Man", regizate de Richard Keusch, dar şi pentru "The Mercenary: Absolution", regizat de Keoni Waxman.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 Dăncilă la DNA? Ițele scandalului Tarom duc la vârful guvernului și PSD! „Cuc s-a dus la ordin acasă la direct…

4 VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit c…

5 VIDEO De ce nu-l reține DNA pe acest infractor? Acestea sunt imaginile de la întâlnirea Cuc-Mezei din fața cas…

recomandări

Te ia DNA: Cornelia Negrut

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există