Steven Seagal filmează la Constanţa pentru pelicula "Contract to Kill",realizată integral în România

Steven Seagal filmează la Constanţa pentru pelicula "Contract to Kill",realizată integral în România

Actorul american Steven Seagal filmează la Constanţa pentru pelicula "Contract To Kill", în regia lui Keoni Waxman, un lungmetraj care va fi realizat integral în România, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Castel Film.

Steven Seagal filmează la Constanţa pentru pelicula "Contract to Kill", realizată integral în România (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Filmările pentru "Contract To Kill" au început, duminică, şi se desfăşoară în centrul vechi al oraşului Constanţa, dar şi în staţiunea Mamaia.

Actorul Steven Seagal s-a alăturat distribuţiei acestei pelicule, la filmări, marţi.

Pelicula "Contract To Kill", în regia lui Keoni Waxman, din a cărei distribuţie face parte şi actorul Russell Wong, va presupune filmări şi la studiourile Castel Film.

Pe de altă parte, Steven Seagal îşi va încheia şederea în România cu un gest umanitar pe care îl va face joi, la Constanţa, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Steven Seagal, alături de Ioana Barbuliceanu, un copil talentat din Constanţa, îşi continuă acţiunile filantropice (...) la magazinul Brick din Constanţa, unde, printr-un gest umanitar, va acorda sprijin unei familii nevoiaşe pentru reconstrucţia casei ce a fost arsă într-un incendiu, va acorda sprijin unor copii orfani", se spune în comunicat.

Steven Seagal a filmat în România de mai multe ori, pe parcursul ultimilor ani. Astfel, acesta a filmat în România pentru peliculele "Born to Raise Hell", de Lauro Chartrand, "Against the Dark", de Richard Crudo, "Attack Force" şi "Shadow Man", regizate de Richard Keusch, dar şi pentru "The Mercenary: Absolution", regizat de Keoni Waxman.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar

3 Ce culoare trebuie să porți, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

4 Începe să se confirme scenariul lichidării lui Lukașenko?

5 VIDEO E tare judecătoarea asta din Columbia!