Stevie Wonder s-a căsătorit a treia oară

Stevie Wonder s-a căsătorit a treia oară

Celebrul cântăreț american Stevie Wonder s-a căsătorit săptămâna trecută cu partenera sa din ultimii ani, Tomeeka Bracy, într-o ceremonie intimă, relatează online ziarul spaniol ABC.

Potrivit ziarului The Sun, celebrul cântăreț de soul s-a căsătorit cu mama celor doi copii ai săi cu care are o relație de cinci ani.

Stevie Wonder și Tomeeka Bracy s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă și romantică la hotelul Bel-Air din Los A?ngeles, la care au fost prezenți doar prieteni și câțiva colegi apropiați.

Unii dintre invitați au urcat pe scenă pentru a însufleți petrecerea, precum artiștii John Legend, Usher și Pharrell Williams.

La rândul său, mirele i-a dedicației soției sale unul din cântecele sale preferate "Try a Little Tenderness". A fost momentul cel mai romantic al serii, a declarat ziarului unul dintre martorii la eveniment.

Este cea de-a treia căsătorie pentru Stevie Wonder. Celebrul muzician care și-a pierdut vederea în copilărie s-a căsătorit prima oară în 1970 cu Syreeta Wright, una din celebritățile casei de discuri Motown, un mariaj care a durat doar 18 luni.

El a avut apoi o relație cu cântăreața Yolanda Simmons, cu care nu s-a căsătorit dar cu care are o fiică, Aisha Morris (42 de ani).

S-a căsătorit apoi cu designera Kai Millard, alături de care a stat 14 ani și cu care are doi copii: Kailand (16 ani) și Mandla Kadjay Carl (12 ani).

Stevie Wonder, în vârstă de 67 de ani, are în total 9 copii care au fost prezenți toți la nuntă și au avut fiecare un rol important în cadrul ceremoniei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate

2 Ce se întâmplă? / Epurarea bruscă a armatei Ungariei

3 Ioana Cosma, mesaj ironic la adresa Pro TV, în ultima zi la postul la care a lucrat 25 de ani

4 VIDEO BRRR! / „Fantoma cu ochi negri" surprinsă de o dronă. Bântuia în pădurea unde a fost găsită

5 El este omul care acum trei zile a prezis intensitatea și epicentrul cutremurului din Turcia