Știrea care arată că România a rămas populată de DISTRUȘI! Tabloidele și organele pro-PSD, MILIOANE de vizualizări din moartea Denisei Manelista!

Știrea care arată că România a rămas populată de DISTRUȘI! Tabloidele și organele pro-PSD, MILIOANE de vizualizări din moartea Denisei Manelista!

Uite o știre care demonstrează că România a ajuns să fie, predominant, o țară de distruși. Tabloidele și organele pro-PSD, au făcut milioane de vizualizări din moartea Denisei Manelista! Fraților, știrea asta este de o gravitate greu de cuantificat! Am fost tentați, în week-end, să atragem atenția asupra acestui fenomen sesizând cantitatea uriașă de așa-zise știri pe subiect ce invada site-urile Propagandei PSD. Am crezut că este vorba doar despre foamea lor permanentă și mincinoasă după click-uri. Ne-am înșelat. Ei știu foarte bine cui servesc aceste știri: distrușilor. Cei care au ajuns majoritari în această țară...

Site-urile de ştiri au adunat milioane de vizualizări la transmisiunile live de pe Facebook despre dispariția Denisei Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista. Cancan, Spynews, Libertatea, Click și Antena 3 au avut o serie de live-uri pe Facebook, în ultimele zile, pe acest subiect, relatează  Paginademedia.ro .

Cumulat, până la ora la care a fost publicat acest articol, publicaţiile care au transmis live pe Facebook evenimentul au adunat peste şapte milioane de vizualizări. 

Cancan a adunat de ieri, din 19 transmisiuni live pe Facebook despre decesul Denisei Răducu, peste 4.620.000 de vizualizări. 

Spynews a strâns, tot de ieri, aproape 2.000.000 de vizualizări din şase clipuri live. 

Libertatea a adunat aproape 420.000 de vizualizări tot din şase clipuri live pe Facebook.

Antena 3 - 32.000 de vizualizări dintr-un singur clip live

Click - Aproape 4.000 de vizualizări din două clipuri live

Astăzi, accesul televiziunilor a fost interzis în cimitir. Doar Antena 3 şi Spynews au trasmis live pe Facebook imagini cu locul din cimitir unde a fost înmormântată Denisa Răducu. 

Notă: Adăugați la aceste informații sutele de știri difuzate de celelalte organe pro-PSD: știripesurse, dcnews, B1TV, RTV, etc...







Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa