ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 1 MARTIE

Fostul deputat Elena Udrea s-a prezentat la ÎCCJ unde are loc ultimul termen din dosarul ''Gala Bute''. Udrea a declarat că se așteaptă ca în dosar să fie achitată, susținând că nu se pot da condamnări pe denunțuri mincinoase. Procurorii DNA au cerut pedepse spre maximul prevăzut de lege pentru inculpații din dosarul 'Gala Bute'.

* Fostul senator Sebastian Grapă și doi foști consilieri județeni din cadrul CJ Brașov au fost reținuți de procurorii DNA, ei urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, procurorii au propus Tribunalului Brașov arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Aristotel Căncescu, la data faptelor președinte al CJ Brașov și președinte al filialei județene a unui partid politic, informează DNA.

* Fostul premier Petre Roman s-a prezentat la Parchetul General pentru a fi audiat în dosarul Revoluției.

* Camera Deputaților și Senatul au stabilit, în ședință comună, componența delegațiilor Parlamentului României la organizațiile europene și internaționale, precum și pe cea a Comitetului Director al Grupului Român al Uniunii Interparlamentare. Totodată, plenul comun a aprobat componența nominală a Comisiei parlamentare pentru controlul Serviciului de Informații Externe, președintele acestui for fiind deputatul PSD Mihai Weber.

* Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat lansarea în dezbatere publică a Strategiei Energetice a Capitalei — partea referitoare la energia termică, urmând ca aspectele privitoare la energie electrică să fie supuse dezbaterii în luna iulie.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

5 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

recomandări

Te ia DNA: Vasile Puscas

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic