ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 13 IULIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 13 IULIE

Reprezentanții Asociației Producătorilor de Medicamente Generice din România au avertizat, într-o conferință de presă, că peste 2.000 de medicamente riscă să dispară de pe piață din cauza taxei clawback, care tinde să crească spre 30%. Dintre cele peste 2.000 de medicamente, 62% costă sub 25 de lei.

* O aeronavă CESSNA, 237 de autoturisme și patru autovehicule tip ATV se află în procedura de evaluare în cadrul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) și urmează să fie valorificate printr-o primă licitație publică organizată de instituție, anunță ANABI printr-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

* Înalta Curte de Casație și Justiție judecă solicitarea de a fi pus în libertate Ionuț Cătălin Bălan, bărbatul de 39 de ani din Argeș suspectat de propagandă teroristă în favoarea DAESH și intenția de a organiza un atentat la o bază militară din România. Curtea de Apel Pitești a decis pe 30 iunie arestarea preventivă a lui Bălan.

* Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc a anunțat că organizează, în perioada 17 — 27 iulie, a patra campanie de investigații arheologice în localitatea Periprava din județul Tulcea, având drept obiectiv căutarea, descoperirea și recuperarea rămășițelor pământești ale deținuților politici decedați în fosta colonie penitenciară ce a funcționat în apropierea satului.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Dur articol! Așa este, domnule președinte?