ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 13 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 13 MARTIE

* Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au amânat, pentru 28 martie, sentința în dosarul "Gala Bute", în care fostul deputat Elena Udrea este acuzată, printre altele, de luare de mită și abuz în serviciu.

* Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat că nu a sugerat nici șefului DNA, Laura Codruța Kovesi, și nici procurorului general al României, Augustin Lazăr, să își dea demisia, ci doar ''a evocat o instituție din Codul muncii''.

* Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că ceea ce a spus ministrul Justiției, Tudorel Toader, i se pare "de foarte mult bun simț" și că discuția este despre "niște acțiuni ale Ministerului Public care au sărit din Constituție".

* Premierul Sorin Grindeanu a declarat că vor fi organizate, în lunile următoare, întâlniri regionale între reprezentanții Guvernului și cei ai autorităților locale, în care să fie discutate marile proiecte de dezvoltare.

* Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, prezent la ședința Adunării Generale a Asociației Municipiilor din România, a declarat că în urma scrutinului de pe 11 decembrie românii au ales fără echivoc o majoritate PSD-ALDE, dar că la începutul anului 2017 a existat o încercare de lovitură de stat de catifea.

* Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că primarii nu pot avea salarii "mai mici decât oricine altcineva din primărie", arătând că ar exista edili care sunt pe locul 50 în grila de salarizare din instituțiile respective, fapt apreciat de acesta drept "un nonsens".

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 VIDEO Imagini rare de pe linia frontului din Ucraina

3 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

4 Foarte interesante amănunte!

5 Ucraina a primit sistemul de apărare aeriană NASAMS care ar trebui să schimbe situația de pe câmpul de luptă