ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 2 AUGUST

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 2 AUGUST

Proiectul de modificare a Legilor justiției va fi prezentat public pe data de 23 august, a anunțat ministrul Justiției, Tudorel Toader. "Proiectul de lege privind modificarea Legilor justiției va fi prezentat public pe data de 23 august 2017, la sediul Ministerului Justiției, începând cu orele 11,00! Sunt propuse modificări de fond și nu de formă!", a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

* Un număr de 1.358 de solicitări au fost primite în ultimele 24 de ore la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu. "Au fost 1.358 de solicitări în 24 de ore. Din ele, 675 au fost urgențe. Dintre urgențe — 129 de cazuri în loc public, din care 27 de lipotimii și 14 sincope", a precizat Alis Grasu. 15 județe din vestul țării intră de miercuri sub avertizare Cod portocaliu de caniculă și disconfort termic, valul de căldură extinzându-se în toată țara, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

* Beneficiile imunizării copiilor sunt mai mari în prevenirea unor boli grave decât riscurile utilizării unui vaccin din schema obligatorie, care, de regulă, are efecte adverse minore, cum ar fi roșeața sau durerea locală, acestea fiind ușoare și tranzitorii, au explicat mai mulți medici, consultați de AGERPRES.

* Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș efectuează 59 de percheziții în București și în 12 județe, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Descinderile se desfășoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, în județele Mureș, Alba, Sibiu, Cluj, Bistrița-Năsăud, Suceava, Botoșani, Iași, Giurgiu, Covasna, Harghita, Ilfov, precum și în municipiul București, potrivit unui comunicat al IGPR.

* Spectacolul de teatru coregrafic "Eine Klaine Nachtmusik" de Gigi Căciuleanu, cu Lari Giorgescu, va fi prezentat în premieră la Festivalul Internațional "George Enescu", pe scena Ateneului Român, pe data de 13 septembrie, informează un comunicat Art-Production.

* Primăria Capitalei a supus dezbaterii publice, până pe 13 septembrie, Strategia privind susținerea voluntariatului seniorilor în municipiul București și planul aferent de implementare pentru perioada 2017 — 2021.

AGERPRES/(autor: Andreea Rotaru, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…