ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 3 APRILIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 3 APRILIE

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind numirea Grațielei Gavrilescu viceprim-ministru și ministru al Mediului și a lui Viorel Ilie ministru pentru Relația cu Parlamentul.

* Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că va constitui un grup de lucru care să identifice soluțiile legale pentru a putea recupera parcurile, spațiile verzi sau terenurile pe care au fost amenajate locuri de joacă și care au fost retrocedate în ultimii 16 ani, potrivit unui comunicat al municipalității transmis AGERPRES.

* Premierul Sorin Grindeanu a declarat că cel mai important moment pentru modul în care a evoluat relația dintre Jandarmerie și societate au fost manifestațiile din Piața Victoriei, unde, a arătat prim-ministrul, această instituție a confirmat că este 'parte integrantă a spiritului comunitar'.

* Ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, a declarat că așteaptă execuția bugetară pe trimestrul I pentru a finaliza analiza impactului ce ar rezulta ca urmare a creșterilor salariale cu câteva procente în sectorul public de la 1 iulie 2017.

* Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că Academiei Române îi revine, în prezent, o nouă misiune în promovarea progresului prin știință și cultură, care să răspundă nevoilor societății românești contemporane.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Claudia Stănescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Băga-mi-aș p...a” / Deontologii de la Digi 24 au comis-o în direct!

2 Adrian Năstase anunță destrămarea PSD: O parte dintre parlamentarii PSD vor merge la PMP

3 Așa o fi?

4 Ciprian Marica o ia în balon pe Beatrice Mahler: „Când mai munciţi, dacă sunteţi numai la TV?“

5 ULTIMA ORĂ Guvernul pregătește noi restricții! Ele ar urma să intre în vigoare cu 14 martie!