ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 3 IULIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 3 IULIE

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat că "a venit vremea clarificărilor la DNA", afirmând că a atras atenția ca activitatea acestei instituții să se desfășoare în limite constituționale. ''Susținem cu toată convingerea continuarea luptei împotriva corupției, dar (...) lupta împotriva corupției nu înseamnă numai DNA, nu înseamnă numai aplicare de pedepse și condamnări'', a spus ministrul, la sediul MJ.

* Premierul Mihai Tudose se întâlnește cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, la Palatul Victoria.

* Procurorii Parchetului General și ofițeri ai Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR au efectuat 13 percheziții în campusul Universității de Medicină "Carol Davila" din București, la birourile și cabinetele unor cadre didactice, precum și la domiciliile acestora, cercetate sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de corupție.

* Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, împreună cu ofițeri ai Direcției de Investigare a Criminalității Economice și ai Direcției de Ordine Publică din IGPR, au efectuat 12 percheziții domiciliare în județul Bacău, într-un dosar privind constituirea unui grup infracțional organizat, spălarea banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată, tăiere fără drept de arbori și sustragere fără drept de arbori. Prejudiciul în acest dosar este de 1.000.000 de lei.

* Președintele Klaus Iohannis va participa joi la Summitul "Inițiativei celor Trei Mări" (Baltică — Adriatică — Neagră), ce va avea loc la Varșovia, la reuniune, în calitate de invitat special, urmând a fi prezent și președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro