Straniu/Doi iubiţi, găsiţi morţi în baie. Tatăl fetei a murit recent exact la fel, în acelaşi loc

Straniu/Doi iubiţi, găsiţi morţi în baie. Tatăl fetei a murit recent exact la fel, în acelaşi loc

Sfârşit cumplit pentru doi tineri iubiţi din Coţofeni, judeţul Dolj. Carmen şi Claudiu, în vârstă de 25 şi, respectiv 26 de ani, au fost găsiţi morţi în baie. Straniu este că tatăl fetei a murit tot acolo, în urmă cu doar două luni, din aceeaşi cauză.

Tragedie stranie în satul Coţofeni din judeţul Dolj. Doi tineri iubiţi au fost găsiţi morţi în baia locuinţei, în dimineaţa zilei de 12 februarie, iar motivul decesului, la o primă evaluare făcută de criminalişti, a fost o intoxicaţie cu monoxid de carbon de la instalaţia care încălzea apă pentru duş.

Ce doi, Carmen (25 ani) şi Claudiu (26 ani) urmau să se căsătorească în primăvară. Ei au fost găsiţi morţi de un consilier local din comună (fost şi primar la Coţofeni), pe nume Costică Cârciumaru, care este rudă cu fata.

Acesta a povestit un amănunt şocant: în urmă cu două luni, tatăl fetei a murit în aceeaşi baie, exact în aceleaşi circumstanţe.

„În urmă cu două luni, a murit tatăl fetei tot în baie. Au un instant care încălzeşte apa, ca un boiler. Din câte semnale avem noi, din cauza monoxidului de carbon, neavând o aerisire corectă, l-au găsit mort. După nici două luni de zile, au murit fiica şi prietenul ei. Aceeaşi moarte. Îi cunosc foarte bine. Azi noapte au murit, de dimineaţă am auzit de tragedie. Fata venise din Anglia, ca să-şi îngroape tatăl. Apoi, mama a înduioşat-o ca să rămână în ţară”, a declarat Costică Cârciumaru.

Interesant este că prima anchetă criminalistică, legată de moartea tatălui fetei, a scos la iveală că instalaţia folosită este improprie, motiv pentru care oamenii legii au recomandat dezafectarea acesteia sau realizarea unei aerisiri adecvate. Se pare că s-a încercat realizarea acelei aerisiri, însă demersul nu a fost unul tocmai eficient, dovadă că tragedia s-a repetat.

După ce l-au înmormântat pe tatăl fetei, Carmen şi Claudiu au decis să nu se mai întoarcă în Anglia şi să rămână şi să muncească în ţară. Locuiau împreună şi urmau să se căsătorească în primăvară sau în vară, după perioada de doliu.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, politistii Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi, vineri, cu privire la faptul că doi tineri de 25 şi 26 de ani, din Coţofenii din Faţă, au fost găsiţi decedaţi în baia locuinţei.

„În cursul acestei zile, politistii Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi tineri de 25 şi 26 de ani, din Cotofenii din Faţă, au fost găsiţi decedaţi în baia locuinţei. Poliţistii s-au deplasat la fata locului, constatând faptul că în încăperea unde aceştia au fost găsiti era prezent un miros putemic de gaze. Din primele cercetări, s-a stabilit că mirosul ar fi provenit de la butelia unui dispozitiv de încălzit apa„, au transmis poliţiştii doljeni.

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. De asemenea, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia. Deocamdată, toate probele indică moartea accidentală.

Cei doi iubiţi vor fi înmormântaţi împreună, în cimitirul satului natal. SURSA: Adevărul


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…