SUA: Agent de securitate reţinut după ce un bărbat a fost împuşcat mortal în cursul unor manifestaţii, la Denver

SUA: Agent de securitate reţinut după ce un bărbat a fost împuşcat mortal în cursul unor manifestaţii, la Denver

Un agent de securitate angajat să protejeze o echipă de televiziune care transmitea de la mitingurile a două grupuri politice opuse în oraşul american Denver a fost reţinut sub suspiciunea de crimă, după ce un manifestant a fost împuşcat mortal, relatează luni Reuters.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în urma unei "altercaţii verbale" între suspect şi victimă, spre finalul celor două manifestaţii, un miting al "Patrioţilor" şi o contra-manifestaţie Black Lives Matter-Antifa, a precizat un responsabil al poliţiei din Denver.

Suspectul, Matthew Dolloff, de 30 de ani, nu a fost deocamdată inculpat, a menţionat poliţia. Victima sa a fost prezentată de cotidianul local Denver Post ca fiind Lee Keltner, de 49 de ani, veteran al forţelor navale americane şi proprietar al unui atelier local de pălării.

Fiul victimei a insistat că tatăl său nu făcea parte din nicio grupare politică. Poliţia din Denver a comunicat la rândul ei că nu are informaţii privind o eventuală afiliere politică a suspectului reţinut, precizând că acesta nu era participant la proteste.

Postul KUSA-TV din Denver a explicat că Dolloff a fost angajat pentru protecţia echipei sale printr-o agenţie de securitate şi că unul dintre producătorii postului se afla cu acesta în momentul altercaţiei.

Într-o imagine surprinsă de un fotograf de la Denver Post se poate vedea cum un bărbat stropeşte cu un spray chimic în direcţia unui alt bărbat care îl ameninţă cu o armă.

Potrivit poliţiei, de la faţa locului au fost recuperate două arme de foc. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

3 De citit!

4 Blinken a dat Moscovei un document scris care l-a înfuriat pe Lavrov

5 Studiu israelian / Mărimea contează mai mult decât am crede