SUA: Donald Trump o atacă pe Michelle Obama

SUA: Donald Trump o atacă pe Michelle Obama

Donald Trump a atacat-o vineri pe soția președintelui Statelor Unite, replicând pentru prima dată unuia dintre aliații lui Hillary Clinton cu cea mai mare popularitate, până în prezent menajată de candidatul republican la Casa Albă, relatează AFP.

După ce l-a criticat pe președintele Barack Obama, în cursul unui miting electoral desfășurat la Fletcher, în Carolina de Nord, Donald Trump s-a legat de "soția lui" spunând: "Tot ce vrea este să facă campanie".

"Văd că ea o iubește mult pe Hillary. Însă nu a spus ea inițial că dacă nu ești capabil să ai grijă de căminul tău..., atunci nu te poți ocupa de Casa Albă sau de țară?", a continuat Donald Trump, făcând aluzie la scandalurile în care a fost implicat Bill Clinton înainte și în timpul președinției sale. "Nimeni nu vorbește despre asta", a continuat omul de afaceri.

Aflată în campanie pentru soțul său la primarele democrate dinaintea prezidențialelor din 2008, Michelle Obama a declarat la Chicago: "Unul din aspectele cele mai importante ale acestor alegeri este să găsim un exemplu pentru familie. Cred că, dacă nu ești în stare să-ți conduci propria casă, nu poți deloc să conduci Casa Albă".

Actuala Primă Doamnă a Statelor Unite a ținut un discurs răsunător la 13 octombrie în care a criticat dur personalitatea și comportamentul lui Donald Trump, în special din cauza afirmațiilor și presupuselor atacuri ale acestuia la adresa femeilor.

Ulterior, Casa Albă l-a avertizat pe Donald Trump. "Nu pot să îmi imaginez un mod mai rușinos pentru ca Donald Trump să piardă și mai mult din statura sa decât să o atace pe Prima Doamnă a Statelor Unite", a declarat un purtător de cuvânt al executivului american, Eric Schulz.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...