SUA: Donald Trump va părăsi vineri Casa Albă, pentru prima dată într-o lună

SUA: Donald Trump va părăsi vineri Casa Albă, pentru prima dată într-o lună

Preşedintele american Donald Trump va părăsi vineri Casa Albă, pentru prima dată într-o lună de zile, şi va călători la reşedinţa prezidenţială Camp David din statul Maryland, informează Reuters.

Trump va parcurge cei 40 de kilometri între Casa Albă şi Camp David vineri seară, potrivit programului dat publicităţii joi noapte de administraţia SUA. În program nu este precizat cât timp va sta Trump la Camp David.

Preşedintele american a ţinut conferinţe de presă zilnice la Casa Albă pentru a sublinia eforturile administraţiei sale de a combate pandemia de coronavirus, notează Reuters, care aminteşte că ultima ieşire a lui Trump de la Casa Albă a avut loc la 28 martie. Cu acel prilej, Trump s-a deplasat la Norfolk, Virginia, unde a asistat la plecarea navei-spital USNS Comfort, a Marinei americane, care s-a deplasat la New York pentru a contribui la descongestionarea spitalelor confruntate cu un aflux de bolnavi infectaţi cu noul coronavirus.

Trump a anunţat totodată miercuri că săptămâna viitoare va efectua o vizită în Arizona. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...