SUA: Locuinţa din California a unui youtuber faimos, percheziţionată de agenţi FBI

SUA: Locuinţa din California a unui youtuber faimos, percheziţionată de agenţi FBI

Locuinţa din California a faimosului youtuber şi influencer Jake Paul a fost percheziţionată de agenţi ai FBI, a anunţat avocatul tânărului. Paul face obiectul unei anchete federale după ce a apărut într-un video într-un centru comercial vandalizat în Arizona, în timpul manifestaţiilor antirasiste din mai, relatează AFP şi Reuters.

Jake Paul nu se afla în California miercuri dimineaţa, când a avut loc percheziţia, a precizat avocatul Richard Schonfeld.

Vila din Calabasas, în apropiere de Los Angeles, a vedetei în vârstă de 23 de ani a fost verificată timp de mai multe ore de agenţii FBI, care au ridicat de acolo arme de foc, potrivit imaginilor difuzate de media americane.

Jake Paul, care are peste 20 de milioane de abonaţi pe YouTube, este acuzat de intruziune şi participare ilegală la o adunare după apariţia filmului din Arizona, însă neagă că ar fi fost implicat în acţiuni în afara legii.

Avocatul său a asigurat totuşi că Paul va "coopera" cu ancheta.

O purtătoare de cuvânt a FBI a menţionat că în cadrul acesteia au avut loc percheziţii atât în California, cât şi la Las Vegas, în Nevada, fără a fi operate arestări.

Jake Paul, care a mai cochetat între altele cu rapul şi boxul profesionist, s-a mai aflat în centrul unei polemici în iulie, după ce a organizat la vila sa din Calabasas o mare petrecere, în plină pandemie.

El este fratele lui Logan Paul - 22 de milioane de abonaţi pe YouTube -, care în 2018 a provocat la rândul lui o amplă controversă postând un video cu un bărbat care s-a sinucis prin spânzurare, în Japonia. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina