SUA: Mike Pence îşi va publica memoriile în 2023, cu un an înaintea prezidenţialelor

SUA: Mike Pence îşi va publica memoriile în 2023, cu un an înaintea prezidenţialelor

Văzut ca posibil candidat la prezidenţialele americane din 2024, republicanul Mike Pence, fost vicepreşedinte al lui Donald Trump, intenţionează să-şi publice prima parte a autobiografiei sale în 2023, a anunţat miercuri editura sa Simon & Schuster, notează AFP.

"Sunt recunoscător că pot oferi povestea vieţii mele în slujba americanilor, de la Congres până la postul de la guvernator al statului Indiana şi apoi ca vicepreşedinte al Statelor Unite" din 2017 până în 2021, a scris fostul animator radio şi avocat de profesie.

"Autobiografia sa revelatoare va ocupa un loc semnificativ printre lucrările despre una dintre cele mai importante preşedinţii din istoria americană", a declarat o responsabilă de la Simon & Schuster în acelaşi comunicat.

Mike Pence va reveni asupra vieţii sale, activităţii şi "experienţei sale de creştin", precum şi asupra "numeroaselor momente cruciale ale administraţiei Trump", a promis editorul care a mai anunţat semnarea unui contract pentru două volume.

"Publicarea primei cărţi este programată în acest moment pentru 2023", a precizat Simon & Schuster.

Valoarea contractului de publicare este între 3 şi 4 milioane de dolari, potrivit estimării CNN.

Aghiotant loial lui Donald Trump pe tot parcursul mandatului său, Mike Pence se afla la Capitoliu pe 6 ianuarie, în cursul asaltului criminal condus de partizanii omului de afaceri republican care şi-a negat înfrângerea în faţa lui Joe Biden.

Vicepreşedintele a fost evacuat de urgenţă în timpul acestui atac fără precedent, care a avut loc în mijlocul unui vot pentru certificarea victoriei democratului.

Unii manifestanţi au îndemnat "să îl spânzure pe Mike Pence" care refuzase, cu puţin timp înainte, să se opună certificării, spre deosebire de ceea ce îi ceruse, public, Donald Trump. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

4 Irina Rimes, în călduri?

5 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc